Nunspeet uit de kunst op de Vakantiebeurs!

Van 10 t/m 13 januari 2019 staat VVV/Nunspeet uit de kunst op de Vakantiebeurs in Utrecht. Hier promoten wij weer de vier mooie dorpen die onze gemeente rijk is. Welke leuke dingen zijn er te doen? Waar kun je overnachten? En… hoe kun je oog in oog komen te staan met wild? Wij wijzen de vele bezoekers […]

Van 10 t/m 13 januari 2019 staat VVV/Nunspeet uit de kunst op de Vakantiebeurs in Utrecht. Hier promoten wij weer de vier mooie dorpen die onze gemeente rijk is. Welke leuke dingen zijn er te doen? Waar kun je overnachten? En… hoe kun je oog in oog komen te staan met wild? Wij wijzen de vele bezoekers graag de weg naar én in Nunspeet. Onze stand staat dit jaar in het teken van ‘Wild’, een thema wat na het recente succes van de gelijknamige bioscoopfilm vast veel mensen zal aanspreken. Heel actueel dus, zeker omdat een deel van de film in onze prachtige bossen is opgenomen!

Met een speciale nieuwe promotieflyer worden de highlights van de gemeente Nunspeet overzichtelijk gepresenteerd, voor de bezoeker die alles wil weten is uiteraard onze prachtige informatiegids beschikbaar. Er kunnen Veluwse lekkernijen geproefd worden en lezers van de nieuwsbrief kunnen een gratis fietsroute komen afhalen! Kom je ook naar de Vakantiebeurs? Download dan hier de bon voor jouw gratis fietsroute! Let op: deze is alleen inwisselbaar op de Vakantiebeurs 2019 in Utrecht. Je vindt ons op de Vakantiebeurs 2019 in hal 10.