Nunspeet Uit de kunst op Vakantiebeurs!

Volgende week is het weer tijd voor één van de populairste beurzen van Nederland: de Vakantiebeurs in Utrecht! Vanaf donderdag 16 januari kan het publiek kennismaken met vakantiebestemmingen over de hele wereld. Medewerkers van VVV / Nunspeet uit de kunst promoten hier wederom onze mooie gemeente Nunspeet, zodat bezoekers kunnen kennismaken met de geweldige mogelijkheden […]

Logo vakantiebeursVolgende week is het weer tijd voor één van de populairste beurzen van Nederland: de Vakantiebeurs in Utrecht! Vanaf donderdag 16 januari kan het publiek kennismaken met vakantiebestemmingen over de hele wereld. Medewerkers van VVV / Nunspeet uit de kunst promoten hier wederom onze mooie gemeente Nunspeet, zodat bezoekers kunnen kennismaken met de geweldige mogelijkheden op het gebied van logies, evenementen, natuur, kunst, culinair genieten en nog veel meer.

Uiteraard wordt het Uit de kunst magazine uitgedeeld, waarin alle partners vertegenwoordigd zijn. Ook nemen wij de flyer ‘Things to do’ mee; deze is speciaal voor dit doel ontwikkeld. Daarnaast verloten wij een aantal arrangementen, delen wij fietsroutes uit en beantwoorden wij allerlei vragen van bezoekers. Zo kunnen zij hun eventuele komst perfect voorbereiden. De stand van Nunspeet uit de kunst is te vinden in Hal 10; het standnummer is 10.NB03. Kom jij ons gedag zeggen? De vakantiebeurs duurt t/m zondag 19 januari.

Woensdag is de vakdag waarbij waardevolle contacten kunnen worden gelegd met professionals uit de reisbranche. In verleden jaren is dit een goede dag gebleken om specifiek geïnteresseerde journalisten, touroperators en reisorganisaties te woord te staan en hen naar de juiste partners te sturen. Daarnaast is het een dag om collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Nuttig en gezellig dus! Van 28 februari t/m zondag 1 maart staan wij op de Fiets- en Wandelbeurs, ook i Utrecht.

· De Vakantiebeurs, donderdag 16 januari t/m zondag 19 januari

Banner Vakantiebeurs smal