Op afspraak welkom bij VVV Nunspeet!

Heb je een goede wandelkaart nodig of VVV Cadeaukaarten? Wil je even bij onze Veluwse souvenirs komen shoppen? Je bent welkom om op afspraak bij VVV Nunspeet langs te komen. Ook is het mogelijk een bestelling door te geven en deze af te halen. Je kunt ons bereiken via email of telefonisch op 0341-274747. Er […]

Heb je een goede wandelkaart nodig of VVV Cadeaukaarten? Wil je even bij onze Veluwse souvenirs komen shoppen? Je bent welkom om op afspraak bij VVV Nunspeet langs te komen. Ook is het mogelijk een bestelling door te geven en deze af te halen. Je kunt ons bereiken via email of telefonisch op 0341-274747.

Er zijn van maandag tot en met zaterdag VVV medewerkers aanwezig om de bezoekers met een afspraak te helpen. Ons VVV kantoor is niet heel groot dus per keer kunnen er maximaal 2 personen uit 1 huishouden terecht, anders 1 persoon. Een bezorgservice aan huis of bij de recreatieverblijven binnen Nunspeet is uiteraard ook nog mogelijk.

De VVV Uit de kunst vlaggen hangen weer vrolijk buiten, en het liefst zouden wij natuurlijk iedereen volop verwelkomen en wegwijs maken, want dat is wat wij het liefst doen. Toch zullen ook wij voorlopig nog zeer beperkt mensen kunnen verwelkomen. Mochten bezoekers spontaan langskomen dan zullen wij hen zoveel mogelijk via een ontvangst bij de deur van de gewenste informatie voorzien.