Samenwerking OVN en Stichting uit de kunst

Samenwerkingsovereenkomst getekend Stichting Nunspeet uit de kunst en OndernemersVereniging Nunspeet (OVN) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend waardoor in 2018 een deel van de evenementen (zoals Nacht van Nunspeet, Sinterklaasintocht en Kerstmarkt) door Nunspeet uit de kunst zal worden georganiseerd. Op deze manier hopen beiden voor een verdere eenheid in uitstraling te zorgen, meer publiek te trekken […]

Samenwerkingsovereenkomst getekend

samenwerkingsovereenkomstStichting Nunspeet uit de kunst en OndernemersVereniging Nunspeet (OVN) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend waardoor in 2018 een deel van de evenementen (zoals Nacht van Nunspeet, Sinterklaasintocht en Kerstmarkt) door Nunspeet uit de kunst zal worden georganiseerd.

Op deze manier hopen beiden voor een verdere eenheid in uitstraling te zorgen, meer publiek te trekken en genoemde evenementen nieuw leven in te blazen. De OVN is een zeer actieve club van winkeliers  in Nunspeet, die jaarlijks zo’n 15 evenementen in het centrum van Nunspeet organiseert. Stichting Nunspeet uit de kunst heeft de juiste expertise en kanalen om hier een nog groter succes van te maken.