Uit de kunst herfstshoppen!

De OVN en Nunspeet uit de kunst hebben samengewerkt om leuk te kunnen herfstshoppen en hebben een bonnenboekje uitgegeven. Je vindt hierin maar liefst 36 aanbiedingen; de bon van Optiek Van Veen kun je daarnaast nog hier downloaden en uitprinten. De acties in dit boekje zijn vanaf de herfstvakantie 2 weken geldig; van 17 t/m […]

bonnenboekje herfstactiesDe OVN en Nunspeet uit de kunst hebben samengewerkt om leuk te kunnen herfstshoppen en hebben een bonnenboekje uitgegeven. Je vindt hierin maar liefst 36 aanbiedingen; de bon van Optiek Van Veen kun je daarnaast nog hier downloaden en uitprinten. De acties in dit boekje zijn vanaf de herfstvakantie 2 weken geldig; van 17 t/m 31 oktober, tenzij anders vermeld. Het boekje is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Nunspeet en Rotary Nunspeet. Geen boekje ontvangen? Bij o.a. VVV Nunspeet zijn extra exemplaren te verkrijgen. De ondernemers zijn blij je te zien!

Natuurlijk met elkaar

Het is superfijn als we samen onze ondernemers kunnen steunen door ook nu aankopen te blijven doen. Wel zijn er natuurlijk een aantal richtlijnen en tips voor je winkelbezoek.