Veluwse Fietsdag op 1 augustus

De VVV’s uit Elburg, Ermelo Nunspeet en Putten organiseren op dinsdag 1 augustus de Veluwse Fietsdag. Starten in Nunspeet kan in alle kernen.

Doe mee met de Veluwse Fietsdag!

Samen met de VVV’s uit Elburg, Ermelo en Putten organiseren de VVV kantoren in de gemeente Nunspeet de Veluwse Fietsdag. Dinsdag 1 augustus kun je op verschillende locaties starten voor prachtige fietsroutes, waarbij onderweg de pareltjes in deze Noord-Veluwse dorpen bezocht worden. Gecombineerd met aanbiedingen van ondernemers langs de route kun je tijdens de Veluwse Fietsdag het sportieve met het aangename combineren! Doe jij ook mee?

Veluwse Fietsdag

Prachtige natuur rond Nunspeet

De Veluwse Fietsdag is een gezellig en sportief evenement, waarbij je bovendien zeker weet dat je voor een leuk prijsje een compleet dagje uit bent. Je ontmoet mensen, komt op nieuwe plekken, geniet lekker van de mooie natuur rond Nunspeet en natuurlijk hoort hier onderweg een picknick of een lekker drankje op een terrasje bij.
De Heideroute van 48 km, die je zowel in Nunspeet, Elspeet, Hulshorst als in Vierhouten kunt starten, zal veel over en langs de heide gaan; weidse uitzichten zijn dus gegarandeerd! De gemeente Nunspeet is rijk aan mooie natuurgebieden, en zeker de heide is in augustus onbeschrijflijk mooi. Het is misschien nog iets te vroeg voor een complete paarse kleurenpracht maar wellicht begint de bloei van de heide al wel. Deelnemen aan de Veluwse Fietsdag kost € 3,95 per persoon, hierbij inbegrepen zijn de route, iets lekkers onderweg en een leuke herinnering. De route kan afgekort worden tot een afstand van 22 of 33 km.

Ook in gemeentes Elburg, Ermelo, Putten en Harderwijk

Je kunt tijdens de Veluwse Fietsdag in de gemeente Nunspeet starten bij de VVV kantoren in Nunspeet, Hulshorst en Elspeet. Starten kan ook vanuit Vierhouten, op alle locaties vanaf 9.00 uur. Ook kun je starten bij de VVV’s in Elburg, Ermelo, Harderwijk en Putten. Vanaf VVV Ermelo gaat de route van 55 km via de mooie bossen naar Landgoed Schovenhorst. Vanaf daar fiets je richting de buurtschappen Appel en Zwartebroek naar Nijkerk. De route gaat terug langs het water van het prachtige Nijkerkernauw en over de Groevenbeekse Heide. Vanaf Elburg fiets je de De Revedieproute (38 km); deze route meandert door drie provincies, door het oude en nieuwe land. Langs water, boerenland en door bossen. VVV Putten heeft een route uitgestippeld richting Harderwijk, tijdens het Hanzejaar is een bezoekje aan deze Historische Hanzestad zeker de moeite waard! Lengte is 40 km

Maak jij mooie foto’s? Deel ze met #veluwsefietsdag!

Wil je een fiets huren? Kijk daarvoor op onze website of informeer bij je logeeradres.