Volop voorbereidingen nieuwe seizoen!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang bij VVV Nunspeet uit de kunst! Terwijl velen denken dat het nu een rustige tijd is bij de VVV is niets minder waar. Er wordt heel hard gewerkt aan het samenstellen van het nieuwe ‘Uit de kunst-magazine’ en het voorbereiden van verschillende evenementen. Daarnaast is hele gemeente […]

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang bij VVV Nunspeet uit de kunst! Terwijl velen denken dat het nu een rustige tijd is bij de VVV is niets minder waar. Er wordt heel hard gewerkt aan het samenstellen van het nieuwe ‘Uit de kunst-magazine’ en het voorbereiden van verschillende evenementen. Daarnaast is hele gemeente Nunspeet de afgelopen maanden volop gepromoot op twee belangrijke beurzen.

Uitdekunst fietsen wandelen

Beurzen

In januari vond dé vakantiebeurs van Nederland plaats, terwijl afgelopen weekend de Fiets- en wandelbeurs te bezoeken was, beide in de Jaarbeurs in Utrecht. Nunspeet uit de kunst heeft op beide beurzen de vele mogelijkheden van Nunspeet enthousiast gepromoot. De reacties waren erg positief. Op de Vakantiebeurs was er veel belangstelling voor accommodaties en Nunspeet in het algemeen. Op de Fiets- en wandelbeurs was het publiek meer doelgericht op zoek naar de sportieve mogelijkheden. Deze beurzen, met name de laatste, bieden goede kansen om bezoek in voor- en naseizoen te stimuleren.

Uit de kunst Magazine

Het nieuwe Uit de kunst magazine verschijnt over ongeveer een maand, dit is ook nodig want het huidige magazine is bijna op! Maar liefst 15.000 exemplaren zijn er het afgelopen jaar weer uitgedeeld. Naast allerlei informatie over Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst zal er in het nieuwe magazine volop aandacht worden besteed aan bijvoorbeeld de winkelmogelijkheden, de wandelmogelijkheden en wat je met kinderen kunt doen in de gemeente Nunspeet. Natuurlijk worden overzichten van accommodaties, restaurants en een toeristisch ABC opgenomen. Wil je jouw bedrijf ook gaan promoten in dit mooie magazine en ben je nog geen partner? Neem dan snel contact op met promotie@nunspeetuitdekunst.nl!

Evenementen

Naast bovengenoemde activiteiten wordt er hard gewerkt aan vele evenementen en het promoten daarvan. Voorbeelden zijn de herdenking van 75 jaar bevrijding, het up to date houden van allerlei social media en evenementenoverzichten en aan de Meimaand Fietsmaand. Meer nieuws volgt!