Het wordt een ‘WILD’e zomer in Nunspeet…

De film ‘WILD’ zal deze zomer volop te zien zijn in Nunspeet! Niet alleen in een filmzaal, maar ook nog op een hele speciale plek… in het bos! Deze prachtige natuurfilm, waarin het leven van zwijn, vos en edelhert vier seizoenen gevolgd wordt, moét je gewoon gezien hebben als je te midden van deze prachtige […]

De film ‘WILD’ zal deze zomer volop te zien zijn in Nunspeet! Niet alleen in een filmzaal, maar ook nog op een hele speciale plek… in het bos! Deze prachtige natuurfilm, waarin het leven van zwijn, vos en edelhert vier seizoenen gevolgd wordt, moét je gewoon gezien hebben als je te midden van deze prachtige dieren woont. Behalve voor de eerder genoemde dieren worden ook de ijsvogel, de raaf en de buizerd gevolgd, en zien we prachtige beelden ‘in vogelvlucht’ van de natuur. Zo zag je de Veluwe nog nooit!

De film wordt vier vrijdagavonden, 20 & 27 juli en 10 & 17 augustus, getoond in de filmzaal van de Veluvine. Aanvang is 19.30 uur, toegang slechts € 5,00. Kaartjes zijn online te reserveren; klik hier voor meer informatie. Daarnaast komt er een heuse openluchtbioscoop in Nunspeet, en wel in het Zandenbos! Op vrijdagavond 3 en op zaterdagavond 4 augustus wordt op een groot scherm midden in de natuur de film getoond. Je mag zelf iets meenemen om op te zitten. De films beginnen beide dagen om 21.30 uur, op 4 augustus komt eerst nog filmmaker Luc Enting vertellen over zijn film (21.00 uur)! Kaartjes à € 7,50 zijn te reserveren via de website van stichting Gloei; klik hier om alles te lezen!

Kijk ook eens op onze speciale pagina over de film WILD! Of doe mee aan een wildspeurtocht of burltocht!