Winacties bij VVV Nunspeet Uit de Kunst!

VVV Nunspeet Uit de Kunst heeft de winnaar van de eerste ‘Deel & Win-Actie’ inmiddels getrokken. Doel van deze actie was het promoten van WinterLicht, door het delen van een video op Facebook met link naar het WinterLichtprogramma en het liken van de facebookpagina. De volgende winactie start vandaag: ‘Wie maakt de mooiste WinterLicht foto?’ De […]

VVV Nunspwinterlichte-fotoactieeet Uit de Kunst heeft de winnaar van de eerste ‘Deel & Win-Actie’ inmiddels getrokken. Doel van deze actie was het promoten van WinterLicht, door het delen van een video op Facebook met link naar het WinterLichtprogramma en het liken van de facebookpagina. De volgende winactie start vandaag: ‘Wie maakt de mooiste WinterLicht foto?’ De bedoeling is dat mensen deze actie delen en uiteraard een mooie foto aanleveren, die VVV Nunspeet uit de Kunst  rechtenvrij mag gebruiken voor bijvoorbeeld de toekomstige promotie van het WinterLicht Festival. Voor de winnaar ligt wederom een VVV cadeaukaart van € 50,- klaar.

Ook de winnaar van de prijsvraag op de Margriet Winterfair is bekend en heeft inmiddels bericht gehad. Hartelijk dank aan Hotel het Jagershof voor het beschikbaar stellen van de prijs! De winnares mag met iemand samen lekker 2 nachtjes naar het Jagershof en zal daar ook nog verwend worden met een ontbijtje. Deze actie op de Margriet Winterfair heeft veel adressen opgeleverd van potentiële bezoekers van de gemeente Nunspeet, die wij regelmatig met een nieuwsbrief op de hoogte zullen houden van alles wat er in de gemeente Nunspeet te beleven is.