Seizoen succesvol van start in gemeente Nunspeet!

Met de start van de Meimaand Fietsmaand, de vele leuke evenementen deze maand en Eibertjesdag voor de deur is het toeristenseizoen begonnen! Nu de natuur tot bloei komt en het buiten aangenamer wordt krijgen we allemaal weer zin om erop uit te gaan, en dat kan in Nunspeet! Maak een rit met het treintje, wat […]

Met de start van de Meimaand Fietsmaand, de vele leuke evenementen deze maand en Eibertjesdag voor de deur is het toeristenseizoen begonnen! Nu de natuur tot bloei komt en het buiten aangenamer wordt krijgen we allemaal weer zin om erop uit te gaan, en dat kan in Nunspeet! Maak een rit met het treintje, wat een prachtige nieuwe route rijdt, ga fietsen langs bomen, langs het Veluwemeer of door de gezellige dorpen of bezoek één van de vele evenementen. Het nieuwe magazine van Uit de kunst ligt bij de drukker; Nunspeet uit de kunst is er klaar voor!

Meimaand Fietsmaand

De Meimaand Fietsmaand is begonnen, en daarbij werd het nieuwe Uit de kunst fietsen 2019-boekje van Stichting Nunspeet uit de kunst gepresenteerd. Een superleuk en helemaal gratis boekje, met maar liefst vier nieuwe routes en vele voordeelbonnen. Vrijdag 3 mei was er een hele happening op het Marktplein, waarbij je onder andere allerlei fietsen kon uitproberen en zelf een smoothie kon maken op een spinningbike. Een aantal fietsspecialisten liet zien wat zij te bieden heeft en vele lieten zich hier informeren.

Treintje

Sinds afgelopen weekend rijdt ook het treintje weer, met een nieuwe dienstregeling  waarbij de Kijktuinen zijn vervangen door Molen de Duif. Een iets langere route en dat betekent dat je nog meer te zien krijgt van de omgeving, erg leuk dus. Op de woensdag en vrijdagen zal het treintje weer tussen Vierhouten en Elspeet rijden, waarbij men kunt genieten van weidse vergezichten en heerlijke rust.

Nog plek op markten

Nunspeet Uit de kunst is druk bezig met de voorbereidingen van een aantal evenementen. Zo zal op 6 juli het Schaapscheerdersfeest Elspeet plaatsvinden, en op 7 augustus de Zomermarkt, eveneens in Elspeet. Op beide markten is nog ruimte voor standhouders, dus wil je hier een plekje bemachtigen of ken je iemand die dat leuk zou vinden: neem contact op met evenementen@nunspeetuitdekunst.nl.