Winterpret in Nunspeet!

Het ziet er naar uit dat we de komende week kunnen gaan genieten van sneeuw en ijs! In de gemeente Nunspeet zijn er veel mogelijkheden om te schaatsen, een prachtige wandeling te maken of zelfs om te gaan langlaufen. In Vierhouten kunnen de ski’s vanaf zondag 7 februari worden gehuurd; de voorbereidingen zijn al in […]

Het ziet er naar uit dat we de komende week kunnen gaan genieten van sneeuw en ijs! In de gemeente Nunspeet zijn er veel mogelijkheden om te schaatsen, een prachtige wandeling te maken of zelfs om te gaan langlaufen. In Vierhouten kunnen de ski’s vanaf zondag 7 februari worden gehuurd; de voorbereidingen zijn al in volle gang. Houd voor de laatste stand van zaken altijd de online media in de gaten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

In Vierhouten zijn de voorbereidingen al gestart en wordt met veel enthousiasme naar de sneeuw uitgekeken. Jeroen Vos, eigenaar Hotel de Vossenberg: “Afgelopen jaren hadden we geen of te weinig sneeuw om te kunnen langlaufen maar nu valt er volgens de laatste weerberichten genoeg! Dus we zijn alle 60 sets langlauflatten aan het waxen zodat ze makkelijk glijden over de sneeuw. Vanaf zondag (7 februari) starten we met de verhuur en zal het een komen en gaan worden van actieve winterliefhebbers. We blijven open -ook met onze afhaal!- zolang de sneeuw blijft liggen. Echt weer een wintersportsfeertje, leuk!.”

Graag zetten we de mogelijkheden hier alvast op een rij (klik voor meer informatie):

Wandelen button