Langlaufen

Een dik pak sneeuw, we hopen er allemaal op! In de uitgestrekte natuur rond Vierhouten en Elspeet kun je bij voldoende sneeuwval fantastisch langlaufen! De enigszins heuvelachtige omgeving met heidevelden en uitgestrekte bossen leent zich bij uitstek voor de langlaufsport. Langlaufski’s zijn te huur bij Hotel De Vossenberg in Vierhouten, vanaf het Dorpshuis in Vierhouten kun je gemakkelijk de routes over de heide volgen.
Als de eerste sneeuwvlokken de Veluwe raken, gaan in Vierhouten de harten sneller kloppen. De langlauflatten worden uit het vet gehaald, de schoenen opnieuw gepoetst en de stokken worden op maat gehangen. Als Koning Winter de laatste herfstkleuren bedekt met zijn witte winterse mantel start Hotel de Vossenberg met het waxen van de langlauflatten.
Bij Hotel de Vossenberg wordt sinds jaar en dag bij voldoende sneeuw actief gelanglauft. Uit het hele land komen beginners tot ver gevorderden naar het pittoreske Vierhouten om de latten onder te binden en als eerste de lijnen uit te zetten op de Veluwe.
Hotel de Vossenberg in Vierhouten is door de jaren heen uitgegroeid tot een ware ontmoetingsplek voor langlaufers. Niet alleen voor de verhuur van ski’s maar ook voor informatie over de omgeving, de prachtige heide en de mooie bossen. En uiteraard voor de mooie verhalen aan de bar of bij de open haard.
Zolang er voldoende sneeuw blijft liggen kun je langlaufen op de Veluwe. Bij Hotel de Vossenberg zijn de hele winter ski’s te huur.
Langlaufsets zijn te huur (reserveren gewenst!) voor € 20,00 inclusief een kop warme chocolademelk met slagroom of een kop erwtensoep van de afhaal op het winterterras.

Reserveer via: info@hoteldevossenberg.nl of 0577-411275

Lees meer Created with Sketch.