Doe mee met de Veluwse Fietsdagen!

Doe jij mee met de Veluwse Fietsdagen? Samen met de VVV’s uit Elburg, Ermelo en Putten organiseren de VVV kantoren in de gemeente Nunspeet de Veluwse Fietsdagen. Van 2 tot en met 4 augustus kun je op verschillende locaties starten voor prachtige fietsroutes met leuke aanbiedingen onderweg.

2, 3 en 4 augustus Veluwse Fietsdagen

Samen met de VVV’s uit Elburg, Ermelo en Putten organiseren de VVV kantoren in de gemeente Nunspeet de Veluwse Fietsdagen. Van 2 tot en met 4 augustus kun je op verschillende locaties starten voor prachtige fietsroutes, waarbij onderweg de pareltjes in deze Noord-Veluwse dorpen bezocht worden. Gecombineerd met aanbiedingen van ondernemers langs de route kun je tijdens de Veluwse Fietsdagen het sportieve met het aangename combineren! Doe jij ook mee?

Koninklijk tintje

Kom royaal genieten op de Veluwe! Met de heropening van Paleis Het Loo staat 2022 in het teken van de Koninklijke Veluwe, en daarom zijn er in Nunspeet twee koninklijke routes uitgezet. In Nunspeet, Hulshorst start je de ‘Koninklijke Bomenroute’; een route van 40 kilometer langs prachtige monumentale en koninklijke bomen. Weg van de gebaande paden en toch zie je heel veel moois! Zo zijn er landgoederen en verborgen plekjes in deze route opgenomen, maar doorkruis je ook de bloeiende heide en zijn er onderweg superleuke afstapmomenten voor een kop koffie of een lunch. In Elspeet en Vierhouten start je de Kroondomeinenroute die je door de prachtige koninklijke bossen naar Paleis Het Loo voert. Bereid je voor op weergaloos mooie natuur, ontmoetingen met wild en het indrukwekkende paleis en de tuinen.

Fietsvakantie op de Veluwe

Doe jij mee met de Veluwse Fietsdagen? Maak er een minibreak van en kom overnachten! Zo beleef je een fietsvakantie in één van de mooiste en rustigste delen van de Veluwe, waar de fietspaden goed zijn en je kunt genieten van de authentieke dorpen.
Je kunt in de gemeente Nunspeet starten bij de VVV kantoren in Nunspeet, Hulshorst en Elspeet en bij Hotel Vierhouten. De routes kosten € 3,95 per persoon inclusief bonnen voor aanbiedingen onderweg en een drankje en versnapering bij de start. Starten kan vanaf 9.00 uur.
Ook kun je starten bij de VVV’s in Elburg, Ermelo en Putten.
Zo kun je maar liefst drie dagen de Noord-Veluwe verkennen vanaf verschillende locaties. Wil je maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook. Maak jij mooie foto’s? Deel ze met #veluwsefietsdagen!
Wil je een fiets huren? Kijk daarvoor op onze website of informeer bij je logeeradres.