Hotel Vierhouten

Hotel Vierhouten, het huiskamerhotel op de Veluwe, daar moet je zijn!  Sfeervol, gemoedelijk en klein! Hou je van rust in een prachtige natuurrijke omgeving?  Graag verwelkomen Bas en Valerie Tiemens jou dan in het hotel. 
Dit unieke plekje in Vierhouten is zeer zeker de moeite waard om een bezoek te brengen.  Het Hotel telt 14 kamers en is gelegen aan de bosrand en omringd met een schitterende tuin.  Het karakteristieke pand van meer dan 100 jaar oud  heeft een rustieke uitstraling. De kamers zijn  authentiek en stralen de charme van vroeger uit met hier en daar een antiek meubelstuk.  De kamers zijn wel uitgerust naar de maatstaven van vandaag de dag. Vier kamers hebben  een balkon, vier kamers hebben een terras en er zijn twee familiekamers aanwezig.  Hotel Vierhouten is privé te huren voor familie, vereniging, vergadering, training….
Vanaf Hotel Vierhouten kun je direct starten met één van hun fiets- en of wandeltochten, welke kaar liggen in het hotel. Maar ook kun je  mountainbiken, paardrijden, langlaufen, golfen bij Het Rijk van Nunspeet, Sauna de Veluwse Bron, shoppen, musea bezoeken in Nunspeet, Harderwijk, Elspeet, Elburg, Hattem, Apeldoorn. Alles binnen een straal van 20 km.
Bel ze voor een brochure met arrangementen, want bellen is sneller en gezelliger! Hotel Vierhouten. Op en Top Veluwe!

Lees meer Created with Sketch.