Instameet in Nunspeet!

Een groep van 10 enthousiaste en reislustige fotografen heeft onlangs Nunspeet bezocht. Een leuke promotie voor onze gemeente!

Influencers in Nunspeet

Onlangs zijn er maar liefst 10 ‘influencers’ te gast geweest in Nunspeet. Deze groep enthousiaste en reislustige fotografen en schrijvers heeft in twee dagen tijd de Noord-Veluwe bekeken. Na allerlei activiteiten en avonturen nemen zij vele indrukken, foto’s en mooie verhalen over dit mooie gebied mee naar huis en gaan daar van alles over publiceren. Superleuk om te zien wat zij voor moois hebben ontdekt en wat hun ervaringen zijn! De ‘Instameet’ is georganiseerd door Visit Veluwe, waardoor ook andere gemeentes aangehaakt waren. Heel leuk om dan toch de verschillen te kunnen laten zien.

In Nunspeet is de groep ontvangen bij Bezoekerscentrum Nunspeet. Nunspeet uit de Kunst was daar aanwezig om iedereen het Uit de Kunst magazine, een tas met informatie en een paar leuke routes te overhandigen, waaronder de Uit de kunst fietsroute. Natuurlijk hebben wij één en ander verteld over bijvoorbeeld het verleden als kunstenaarsdorp, ons prachtige Noord-Veluws Museum en de gezellige dorpen in onze gemeente. Er werd al gezegd dat men zeker nog een keer terug zou komen…

Na het bekijken van de prachtige expositie bij Bezoekerscentrum Nunspeet ging de groep op pad voor een Ecosafari. In twee jeeps werd een leuke route gereden door de natuur, ook werd een bezoek gebracht aan het Verscholen Dorp in Vierhouten. Onderweg was er tijd voor mooie foto’s. Aansluitend ging de groep op weg naar Herberg De Roskam in Nunspeet, waar genoten werd van een heerlijk diner. Enthousiasme alom!

Verschillende mooie berichten zijn hierover al op social media gedeeld. Een leuke blog is al te lezen van WestPhilwandelt. Ook de komende dagen verwachten wij nog wel wat…

Zie hier een impressie van de leukste berichten: