Avond met Bart en Splinter Chabot in Harderwijk

In het kader van de Boekenweek 2021 ontvangen Bibliotheek Noordwest Veluwe en Village People donderdagavond 24 juni vader en zoon Bart en Splinter Chabot in de MESS in Harderwijk. 

Nu de coronamaatregelen versoepelen, organiseert de Bibliotheek in samenwerking met Village People Harderwijk het eerste fysieke evenement van het jaar. Ze pakken groots uit met een avondvullend programma waarin Bart en Splinter Chabot samen met presentator Hans Goedkoop, bekend van het programma Andere Tijden, praten over de tweestrijd in hun leven.

In het werk van Bart en Splinter Chabot komt het thema Tweestrijd naar voren. Beiden schrijven hierover in hun autobiografische romans. Vader Bart kijkt zijn jeugd eindelijk in de ogen en schrijft daarover in het alom lovend ontvangen Mijn vaders hand (2020). In mei 2021 verscheen zijn boek Hartritme, een overrompelend vervolg over de definitieve breuk met zijn ouders. In de debuutroman Confettiregen van Barts zoon Splinter Chabot komt naar voren dat hij, ondanks de vrijzinnigheid van zijn ouders, toch worstelde met zijn geaardheid.

De kaarten voor donderdag 24 juni in de MESS in Harderwijk zijn online te bestellen via: https://bit.ly/avond-met-chabot-bnwv.

De toegangsprijs is € 15,00 voor Bibliotheekleden en € 17,50 voor niet-leden.

Oranjelaan , 3843 AA Harderwijk, NL
Get directions

Contact


06 – 1917 23 26
Data
Op: 24-06-2021