Bereikbaarheid

Hoe kom je in Nunspeet?

Bereikbaarheid per auto

Komende vanuit het zuiden neem je de snelweg A28 richting Zwolle, komende vanuit het noorden houd je de richting Amersfoort-Utrecht aan. Nunspeet heeft twee afritten; afrit 15 is Nunspeet/Epe en afrit 14 is Nunspeet/Elspeet. Vanuit Flevoland kun je ook bij Harderwijk of Elburg het Veluwemeer oversteken en via de oude Zuiderzeestraatweg naar Nunspeet komen.

Werkzaamheden Stationsomgeving

Let op: wegens de ondertunneling van het spoor zal er de komende tijd (tot eind 2025) veel verkeershinder rond de Stationsomgeving zijn. Op de speciale nieuwspagina op de site van de gemeente Nunspeet vind je de laatste stand van zaken en eventuele omleidingen of afsluitingen.

Nunspeet VeluweMet het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem! Nunspeet heeft een centraal gelegen treinstation, waar twee keer per uur de stoptrein van Utrecht naar Zwolle v.v. stopt.
Bij het station stap je makkelijk over op bussen naar o.a. Hulshorst, Vierhouten, Elspeet en Elburg. Op 5 minuten lopen vanaf het station ligt het VVV-kantoor Nunspeet.
Vanaf het station sta je binnen 5 minuten in het centrum, in het museum of in het bos! Op de onderstaande websites vind je meer informatie.

NS.nl

9292.nl

Goedkoop-treinkaartje.nl

Auto delen in Nunspeet

Toeristisch treintje

Van 2016 tot 2021 heeft er een aantal jaar een elektrisch toeristisch treintje door Nunspeet, Vierhouten en Elspeet gereden. Tijdens corona was dit niet mogelijk en daarna is het treintje helaas aan een andere afnemer verkocht.
Nunspeet uit de Kunst hoopt ooit weer de financiën en de organisatie voor een nieuw treintje rond te krijgen, dit zullen wij dan uiteraard ook hier weer melden.