Gezinsactiviteiten in de buitenlucht bij Bezoekerscentrum!

Bezoekerscentrum Nunspeet is momenteel gesloten.
Wel kun je de doepaden blijven bewandelen en de tasjes ophalen bij het afhaalpunt buiten. Kom bijvoorbeeld voor een leuke wandeling met opdrachten over het Kabouterpad, het Hulpboswachterspad of het Magisch Bospad.

(LET OP: 25, 26,31 december en 1 januari gesloten en vanaf 27 december t/m 9 januari zijn onze Kabouterwinterweken met aangepaste opdrachten) Wij zijn blij dat we dit mogen blijven doen, maar daar hebben we ook jullie hulp voor nodig: - Je bent verplicht om te boeken van tevoren via de website - Je mag alleen boeken met je eigen gezin of per tweetal - Geen groepsvorming buiten Zo is er toch wat leuks te doen in de kerstvakantie! TIP: Neem zelf eten en drinken mee.

Momenteel kunnen de activiteiten alleen op reservering. Let op bij online boeken dat je alleen met het gezin of met 2 personen boekt. We vragen jullie de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Heeft één van de gezinsleden luchtwegklachten (neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwd en/of koorts) dan vragen we jullie om niet te komen.

Geschikt om op dit moment te doen:
Fietsverhuur

Lelijk eendje rijden
Mountainbike verhuur
Elektrische Fat max step verhuur
Geocache GPS puzzeltocht
Geocache GPS puzzeltocht met verschillende vervoersmiddelen
Tandem verhuur, ook kindertandem
GPS Schatzoeken
GPS Natuurtocht
E-step Trikke experience 
Kijk ook op Facebook voor actuele informatie!

Plesmanlaan 2, 8072 PT Nunspeet, NL
Get directions

Locatie

Bezoekerscentrum Nunspeet

Contact

https://www.bezoekerscentrumnunspeet.nl/
0341 – 217 011
Data
Dagelijks van 12-11-2022 t/m 12-11-2024