Peppa Pig Live!

Deze voorstelling wordt, n.a.v. de afgekondigde corona-maatregelen van 13 oktober, helaas verplaatst naar een nieuwe datum, 6 januari 2021. Bezoekers met kaarten voor deze voorstelling zullen te zijner tijd bericht ontvangen van Veluvine met meer informatie. De huidige kaarten blijven geldig. Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw avontuur. Beleef met Peppa Pig het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Schoolreisje naar het Strand’. Compleet met nieuwe liedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen!

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met  Peppa Pig op deze gezellige reis?

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou tijdens de Meet & Greet!
F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK NUNSPEET, NL
Get directions

Contact

http://www.veluvinenunspeet.nl
0341 442 000
Data
Op: 06-01-2021

Toelichting

Wo 6 januari 2021.

Prijsinformatie

€18.50

Lees meer Created with Sketch.