B&B De Oude Heerd

De Oude Heerd is een gastvrije Bed & Breakfast in een authentieke boerderij uit 1878 waar je volledig tot rust zult komen. Bij aankomst word je ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers van het huis.

Bij de Oude Heerd logeer je in een sfeervolle kamer, de vroegere heerd, voorzien van alle comfort en veel authentieke elementen. Je slaapt op een luxe en comfortabele kwaliteitsboxspring en je kunt zelf kiezen hoe je slapen wil aan de hand van het unieke kussen- en dekbedkeuze. Ook in de gezellige bedstee ligt een luxe comfortabel matras.
Je hebt je eigen badkamer, ingang en buiten kun je heerlijk zitten op je eigen, ruime terras met een prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Aan het einde van de dag, kun je bij mooi weer genieten van een prachtige zonsondergang.

De Oude Heerd heeft een schitterende ligging met het Veluwemeer op loopafstand. Het is omringt door weilanden tussen Nunspeet en vestingsteden Elburg en Harderwijk. Zo midden in de natuur is het genieten van het buitenleven. Heerlijk tot rust komen, genieten van wandelen en fietsen en alles wat de prachtige omgeving je biedt. De prachtige Veluwse bossen, de uitgestrekte heide, de zandverstuiving, het Veluwemeer en het schitterende coulissenlandschap. Wil je al het goede van de Veluwe ontdekken dan bent je bij de Oude Heerd aan het juiste adres.

Let op: Adres van Locatie is Oude Molenweg 6, 8085 SW Doornspijk.

Oude Molenweg 6 , 8071 TJ Nunspeet, NL
Vind route
Lees meer Created with Sketch.