Bibliotheek Nunspeet

Zo, dat was dat. Na een pauze van twee weken vliegen vandaag de Bibliotheekdeuren weer open. Stof je lenerspasje af en kom weer langs om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren in onze ‘AnderhalvemeterBieb’.

Openingstijden
De bibliotheek opent gewoon weer met onze reguliere openingstijden als AnderhalvemeterBieb. Dit betekent dat de vestigingen zo zijn ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf hun boeken in te leveren en uit te zoeken. Een van de voorwaarden is dat je bij de ingang een mandje meeneemt en natuurlijk 1,5 meter afstand houdt tot andere bezoekers. Bij het gebruik van een werk- of studieplek is het verplicht om je te registreren.

Reserveren of bezorgen

Wist je dat je je boeken gewoon makkelijk en snel vanuit huis kunt reserveren? Dit kan via onze website of de Iguana app. Op die manier hoef je maar kort in de Bibliotheek te zijn. Wil je liever (nog) helemaal niet langskomen? Maak dan gebruik van de BezorgBieb en laat jouw boeken gratis bezorgen.

AfhaalBieb

Je kunt je ook laten verrassen door een boekenpakket te bestellen. Geef via dit formulier je voorkeur door (bijvoorbeeld genre, leeftijd/leesniveau kind). Onze medewerkers zoeken dan maximaal 5 boeken voor je uit. Zodra je reservering of boekenpakket voor je klaarstaat, ontvang je hiervan een bericht en kun je het komen ophalen.

Bel de Bieb

Heb je een vraag? Schroom niet en bel de Bieb. Bibliotheek Noordwest Veluwe is bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden op 085 273 3575. Daarnaast kun je je vraag stellen via onze social media of een e-mail sturen naar info@bibliotheeknwveluwe.nl. Meer informatie over onze bereikbaarheid vind je op onze website. 

Lees meer Created with Sketch.