Bungalowpark Stolpenheim

Ver weg van massa en drukte en dichtbij de ongerepte natuur vindt u alle ruimte voor een rustige vakantie.

Het unieke van hun park is onder andere dat je vanuit je bungalow zo het bos in wandelt, maar ook binnen 10 minuten lopen in het gezellige centrum van Nunspeet bent. Een supermarkt is er al op zo’n 150 meter afstand. Tegenover het park ligt ook het Veluwetransferium waar onder andere een uitkijktoren staat van 30 meter hoog. Je ziet aan de ene kant het veluwemeer en aan de andere kant heb je een schitterend uitzicht over de Nunspeetse bossen. Tevens is daar ook het bezoekerscentrum van het Staatsbosbeheer. Hier vindt je alles wat je wilt weten over de natuur.. 

In het bos aan de overkant van het park zijn sinds kort ook geasfalteerde wandelpaden, wat zeer geschikt is voor mensen die wat minder goed lopen, of gebruik maken van een rolstoel. Voor de kinderen is daar ook een zogenaamde kabouterroute.

Ook vind je in de de buurt van het park de gezellige hanzesteden als Elburg, Harderwijk en de overijsselse hoofdstad Zwolle.

Een overzichtelijk park met 12 riant ingerichte vakantiebungalows.

Bungalows
Bungalows op het bungalowpark Stolpenheim in Nunspeet zijn opvallend ruim van opzet. Het bungalowpark in Nunspeet waar je nog een rustige vakantie kunt beleven. Of je nu met 2 of 8 personen komt, je vindt bij hun de ideale bungalow om een week, midweek of weekend even helemaal tot rust te komen. De indeling is doordacht, de inrichting opmerkelijk gezellig. Sfeer en warmte stralen van de aankleding af. Qua voorzieningen tref je alles om comfortabel vakantie te vieren.

Keuken
De keuken is compleet uitgerust zodat je niet snel misgrijpt. Je beschikt zelfs over een magnetron.

Slaapkamers
Ook ’s nachts kom je helemaal tot rust dankzij de uitstekende bedden. Op alle slaapkamers staan zelfs heerlijke boxsprings voor je klaar!

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad en een aparte douche.

Fietsverhuur
Wil je graag fietsen? Huur deze bij Stolpenheim en wij zorgen dat de fietsen bij je bungalow staan. Of het nu gaat om elektrische fietsen, ATB fietsen of wat voor fiets dan ook , zij regelen het voor je!

En tegenwoordig ook heel belangrijk : Op het park is draadloos internet beschikbaar.

Elspeterweg 8, 8071 PA Nunspeet, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.