Bungalowpark Stolpenheim

Ver weg van massa en drukte en dichtbij de ongerepte natuur vindt u alle ruimte voor een rustige vakantie.

Het unieke van ons park is onder andere dat u vanuit uw bungalow zo het bos in wandelt, maar ook binnen 10 minuten lopen in het gezellige centrum van Nunspeet bent. Een supermarkt is er al op zo’n 150 meter afstand. Tegenover ons park ligt ook het Veluwetransferium waar onder andere een uitkijktoren staat van 30 meter hoog. U ziet aan de ene kant het veluwemeer en aan de andere kant heeft u een schitterend uitzicht over de Nunspeetse bossen. Tevens is daar ook het bezoekerscentrum van het Staatsbosbeheer. Hier vind u alles wat u wilt weten over de natuur.. 

In het bos aan de overkant van ons park zijn sinds kort ook geasfalteerde wandelpaden, wat zeer geschikt is voor mensen die wat minder goed lopen, of gebruik maken van een rolstoel. Voor de kinderen is daar ook een zogenaamde kabouterroute.

Een overzichtelijk park met 12 riant ingerichte vakantiebungalows.

Bungalows
Bungalows op het bungalowpark Stolpenheim in Nunspeet zijn opvallend ruim van opzet. Het bungalowpark in Nunspeet waar u nog een rustige vakantie kunt beleven. Of u nu met 2 of 8 personen komt, u vindt bij ons de ideale bungalow om een week, midweek of weekend even helemaal tot rust te komen. De indeling is doordacht, de inrichting opmerkelijk gezellig. Sfeer en warmte stralen van de aankleding af. Qua voorzieningen treft u alles om comfortabel vakantie te vieren.

Keuken
De keuken is compleet uitgerust zodat u niet snel misgrijpt. U beschikt zelfs over een magnetron.

Slaapkamers
Ook ’s nachts komt u helemaal tot rust dankzij de uitstekende bedden. Op alle slaapkamers staan zelfs heerlijke boxsprings voor u klaar!

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad en een aparte douche.

Fietsverhuur
Wilt u graag fietsen? Huur deze bij ons en wij zorgen dat de fietsen bij uw bungalow staan. Of het nu gaat om elektrische fietsen, ATB fietsen of wat voor fiets dan ook , wij regelen het voor u!

En tegenwoordig ook heel belangrijk : Op het park is draadloos internet beschikbaar.

Elspeterweg 8, 8071 PA NUNSPEET, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.