Bungalows Landgoed Stakenberg

De bungalows zijn gelegen op het terrein van Landgoed Stakenberg en hebben een schitterende vrijstaande ligging die veel privacy biedt, direct in de natuur. De volledig ingerichte en ruime bungalows zijn allen aangesloten op gas, water, elektra en voorzien van centrale verwarming in alle kamers. Er zijn twee soorten bungalows, allen ingericht voor zes personen. In het nabij gelegen Hotel Stakenberg is een sfeervol restaurant, gezellig grand-café met terras en een engelse Pub. Tevens biedt het hotel een broodjes- en maaltijd afhaalservice voor de bungalows.
Für unsere Deutsche Gäste:
Diese Bungalows befinden sich auf dem Gelände von Landgoed Stakenberg und haben eine schöne freistehende Lage, die viel Privatsphäre bietet, direkt in der Natur.
Die voll ausgestatteten und geräumigen Bungalows sind alle mit Gas, Wasser, Strom und Zentralheizung in allen Räumen ausgestattet. Es gibt zwei Arten von Bungalows, die alle für sechs Personen ausgestattet sind. Im nahegelegenen Hotel Stakenberg gibt es ein attraktives Restaurant, ein gemütliches Grand-Café mit Terrasse und ein English Pub. Das Hotel bietet auch einen Sandwich- und Mahlzeitenabholservice für die Bungalows an.

Het is goed mogelijk dat u vlak bij Hotel – Landgoed Stakenberg oog in oog komt te staan met een loslopend wild zwijn, ree of edelhert. En het kan heel goed zijn dat talloze vogels uw ontbijt een extra dimensie geven met hun gezang en gefluit. Zo dicht op de natuur zit u hier. Ideale locatie voor zowel de actieve hotelgast die van fietsen & wandelen houdt als voor de mensen die heerlijk willen komen ontspannen.
Wanneer u even iets anders wilt doen, kunt u naar een dichtbij gelegen stad rijden om te winkelen, een hapje te eten of iets leuks met de kinderen te doen. In Ermelo kunt u naar indoor speeltuin Boerderij Pret, en in Harderwijk naar het beroemde Dolfinarium. In Apeldoorn zijn familiepretpark Koningin Juliana Toren en Paleis Het Loo aanraders. Sluit de dag af met koffie in het Grand Café of een borrel in de Engelse pub van Hampshire Hotel – Landgoed Stakenberg.
Prachtig in elk jaargetijde
De omgeving van Landgoed Stakenberg is uniek en ronduit prachtig. In welk jaargetijde u ook komt, er is altijd voldoende moois om van te genieten. Bossen, heidevelden, vennetjes, stuwwallen, een koppel edelherten, reeën, vlinders en bramenbloesems. Maar er is meer te doen:
Ontspannen
Om honderd procent te onthaasten moet u bij NewShape Beauty & Wellness zijn. Hier kunt u genieten van heerlijke ontspanningsmassages, wellnessbehandelingen en bijzondere gezichtsbehandelingen. Tevens kunt u tot rust komen in de kleinschalige, landelijke sauna of heerlijk onder de zonnebank.

Lees meer Created with Sketch.