Camperplaats De Zwaan

Je zoekt een mooie plek voor je camper, dichtbij Nunspeet en het Veluwemeer? Dan is Camperplaats De Zwaan een goede keus. De camperplaats bevindt zich midden op het platteland en heeft 60 ruime verharde plaatsen, toegankelijk voor campers van alle lengtes. De camping is het gehele jaar geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Zondag is géén aankomstdag maar je mag dan natuurlijk wel vertrekken.

Je staat hier voor € 15,- per nacht voor 2 personen ( extra pers betalen €.2.50 p.p.p.n). Overnacht je alleen betaal je € 14,00. Dit is een “all-in” prijs.

Nieuw is de wandelroute geheten ‘Het Bekenpad’ (8,5 km). Je wandelt door diverse landschappen langs beken en door de weilanden. Vanaf de camperplaats is het ongeveer 900 meter naar het startpunt van de route. De rout 13e is makkelijk in te korten. Routekaarten verkrijgbaar bij de plaatselijk VVV.

Alle voorzieningen welke bij ons aanwezig zijn:
VERWARMD SANITAIR  met ruime douches & toiletten;sanitair ook in de winter open Stortplaats voor vuil water & chemisch toilet; Watertappunt; Permanente camerabewaking; Stroomaansluiting (4 ampère); Honden toegestaan (mits aangelijnd) Recreatieruimte te gebruiken in overleg. Geen huisdieren in de recreatieruimte ! En 8 km.vanaf de Zwaluwhoeve (sauna) Jeu de boulebaan Wasmachine fietsenstalling wifi

Hardenbrinkweg 46, 8071 SM NUNSPEET, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.