Camping De Oude Pol

Camping ‘De Oude Pol’, direct aan het Veluwemeer gelegen, biedt tegen gunstige tarieven uitgebreide recreatiemogelijkheden aan. Het is een rustige familiecamping met strand en jachthaven. Het centrum van Nunspeet ligt op 4 km afstand en is dus goed met de fiets te bereiken.

Naast een groot terrein voor vaste standplaatsen, beschikt de camping ook over een zogenaamd ‘Trekkersveld’. Hier kunnen bezoekers die geen vaste staanplaats op de camping hebben, voor een seizoen, week of kortere periode verblijven. Iedereen met tent, caravan of camper is welkom. Het is wel aan te bevelen om even contact op te nemen alvorens je met de tent of caravan op weg gaat.
De vaste staanplaatsen op de camping hebben een eigen water-, riool- en electriciteit-aansluiting (16 A). Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van gasflessen en zonnepanelen. Als de zomeravonden lang en zwoel zijn, is de camping net een sprookje met kaarslichtjes en barbeque’s en vertoeven de gasten gezellig voor hun caravan of genieten aan de waterkant.

De ligging van de camping is in de lengte aan het water van het Veluwemeer en heeft zodoende naast een ruim en prettig strand, veel ruimte om van alle facetten van het water te kunnen genieten. Onder normale omstandigheden zijn bezoekers van harte welkom zijn om er zo nu en dan een dagje te willen vertoeven. Er is gewoonlijk ruime parkeergelegenheid aanwezig en er zijn voldoende facilitaire voorzieningen, zoals douche’s en toiletten.

Zonsondergang aan het Veluwemeer
Tegen de avond kun je genieten van een fantastisch schouwspel van de o­ndergaande zon die in het Veluwemeer verdwijnt. De overkant is namelijk richting het noord-westen: precies de plek waar de zon in de zomer ondergaat.

Ook kun je dan genieten van een warme maaltijd in de sfeervolle kantine of op het terras buiten. Speciaal aan te bevelen zijn de dagschotels waar de kok altijd erg zijn best op doet, maar natuurlijk kun je ook ‘a la carte’ je gerecht samenstellen.

Surfen op het Veluwemeer
De camping is door de ligging in de lengte aan het Veluwemeer enorm populair bij windsurfers en er wordt dus veel aan watersport gedaan. Zo is er een waterskiteam en beschikt de camping over een 4-tal havens.
Tevens is er een kampeer/watersport winkel waar je van alles kunt kopen voor je motorboot of zeilboot, waterski’s, surfboards, surf outfits en nog veel meer. Voor de kampeerders zijn alle benodigheden te verkrijgen, zoals lampen, accu’s, schroeven, touwen, en natuurllijk barbeque-brandstof.

Ben je op zoek naar een caravan of een nieuwe boot? De firma Tijhof is officieël dealer van Selva. Zo is er een werkplaats waar reparaties en o­nderhoud word gedaan aan boten en buitenboord motoren. Vanuit heel Nederland komen er mensen om een nieuwe en/of gebruikte boot of buitenboord motor te kopen. Specialisten die hun vak begrijpen en de behoefte van de klant waarderen. Service van de bovenste plank.

Lees meer Created with Sketch.