Camping Kostverloren

De camping bevindt zich 1,5 km vanaf het centrum en is gelegen tussen de Hanzesteden Harderwijk en Elburg. Er is ook uitzicht over de weilanden. Het is een prachtige omgeving voor fietsen en wandelen.

Op Camping Kostverloren is er geen aankomst op zondag, vertrek op zondag uitsluitend mogelijk tussen 10.00-11.00 uur. Ook het opbouwen en afbreken doen wij niet op zondag.

Er is wifi op de camping.

Na het opbouwen gelieve de auto’s op de parkeerplaats te parkeren.

Bij de parkeerplaats staat een afvalcontainer waar je je afval in kunt gooien. 

Grof vuil wat niet in de container past gelieve mee te nemen en thuis af te voeren. Deze spullen niet tegen of naast de container plaatsen!

Mocht je vragen hebben? Spreek hun even aan, ze zijn bijna altijd aanwezig vanaf 10.00 uur. In geval van nood kun je ook bellen met 06-21390264 of je melden bij hun. Dit kan 24 uur per dag.

Zij vragen je met koude dagen zoveel mogelijk gebruik te maken van olie of gas kacheltjes. Dit i.v.m overbelasting van 6 ampere mochten er teveel electriche kachels gelijktijdig aanstaan.

Honden zijn bij welkom, maar ten allen tijden aangelijnd, ook op de kampeerplaats.

Aankomst is na 13.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Afrekenen bij aankomst of van te voren overmaken per bank. Je kunt ook pinnen op de camping of betalen via de beveiligde i-deal link op jouw bevestiging.

Oude Zeeweg 21, 8071 TM Nunspeet, NL
Vind route
Lees meer Created with Sketch.