Hotel de Vossenberg

Gezellig familiehotel in het centrum van Vierhouten, waar service hoog in het vaandel staat. Een prima keuken en schitterend verwarmd terras, dus je kunt ook op een koelere avond heerlijk buiten dineren. Door de gunstige ligging in het midden van Nederland zeer goed bereikbaar, op één van de mooiste plekjes van de Veluwe én verscholen tussen de bossen en heidevelden ligt het gezellige toeristische plaatsje Vierhouten. Hier vind je Hotel Restaurant de Vossenberg aan de rand van het centrum, dat omringd is door uitgestrekte bossen en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Dit 3-sterren familiehotel kent een lange geschiedenis van ruim 80 jaar. Het is uitnodigend, sfeervol en zeer betaalbaar, waarbij hartelijkheid en een gastvrije service nog steeds hoog in het vaandel staan! 

Hotelkamers
De Vossenberg beschikt 25 hotelkamers welke zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, TV en bureau. De kamers zijn aan de achterkant gesitueerd zodat ook rust verzekerd is. 

Restaurant
In het sfeervol ingerichte restaurant serveert De Vossenberg het uitgebreide ontbijt- en lunchbuffet, ‘s avonds wordt hier een heerlijk diner geserveerd en de uitgebreide à la carte kaart bevat heerlijke seizoensgerechten van dagverse producten. Ook kunnen gasten terecht in de gezellige zitruimte, die voorzien is van een open haard of men kan genieten van het uitzicht op het populaire, prachtige (eventueel verwarmde) terras.

Lees meer Created with Sketch.