Recreatiepark Samoza

Recreatiepark Samoza is een echte gezinscamping met een manege, binnen en buitenzwembad.

Gezellig levendig in het hoogseizoen en heerlijk rustig buiten de vakanties. De camping biedt toeristische kampeerplaatsen (4 t/m 10 ampère), seizoenplaatsen, maar ook jaarplaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim gelegen en omgeven door veel groen. Op alle kampeervelden is het mogelijk om tegen betaling WiFi te ontvangen. De auto mag je op de plaats parkeren, één bijzettentje is gratis en daarnaast zijn tot 4 honden gratis toegestaan. Bovendien worden er verschillende chalets en bungalows verhuurd. Gasten kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten, zoals het overdekte bad of het openlucht golfslagbad, campingsupermarkt, kinderboerderij, restaurant, snackbar, café, discotheek, fietsverhuur en de manege. 

Kinderen Voor kinderen van alle leeftijden is er een schat aan vermaak en wordt er in alle schoolvakanties gave recreatie aangeboden. Een grote speeltuin biedt voldoende klim- en klauterplezier. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met Jungle beesten en de oudere kinderen kunnen zich vermaken op de glijbaan in het binnenbad of in het golfslag buitenbad. Tevens biedt het park diverse sportmogelijkheden: een voetbalveld, een tennisbaan en een basketbalveld. 

Ga buitenritten maken vanuit de manege door de schitterende omgeving van Vierhouten. Alle buitenritten zijn onder professionele begeleiding. Het volgen van dressuur – en/of springlessen behoord ook tot de mogelijkheden. Voor de kleinsten kan er een stappony gehuurd worden om lekker rond te stappen, te poetsen en te knuffelen. In de zomermaanden worden er wedstrijden en dagtochten georganiseerd. Een eigen paard of pony kan gewoon mee op vakantie want pensionstalling is ook mogelijk.. 

Lees meer Created with Sketch.