Restaurant The Novice

Midden in het sfeervolle Veluwse plaatsje Vierhouten bevindt zich een bijzondere locatie. Hierin is een sfeervol restaurant gerealiseerd waar u heerlijk kunt dineren met uw gezin, familie of een grotere groep. Het restaurant is gesitueerd in een nostalgische boerderij, waarvan de deel zelfs stamt uit 1843. Veel authentieke materialen van de oude boerderij zijn nog zichtbaar. Nu doet het dienst als restaurant, bistro, catering en evenementen locatie. Een prachtige locatie met informele sfeer waar kwaliteit van eten en drinken hoog in het vaandel staat. 

Verrassingsmenu
U kunt zich ook laten verrassen door de keukenbrigade met een verrassingsmenu of gewoon zelf een keuze maken van de menukaart. De bedieningsbrigade kan het geheel compleet maken met een bijpassend wijnarrangement.

Terras en tuin
Bij goede weersomstandigheden en aangename temperaturen is ook het terras of onze tuin beschikbaar die wij geheel of gedeeltelijk kunnen overdekken.

Bistro
De bistro is gevestigd in het jongste gedeelte van de boerderij. Dit deel van het restaurant stamt uit 1985. Hier kunt u lunchen en dineren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de bistro geheel tot uw beschikking te hebben met een groter gezelschap. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Trouwen
Sinds 15 oktober 2012 is The Novice één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Nunspeet. Vanaf dit moment mogen bruidsparen elkaar hier het ja-woord geven. Heeft u het voornemen om te gaan trouwen? Van huwelijksceremonie tot aan de feestavond en alles wat hierbij hoort: hier wordt het een bijzondere dag geheel naar jullie wens.

Catering
De kwaliteit van The NoVice bij u thuis, op uw bedrijf of een andere locatie? Het is mogelijk met de cateringservice.

Van amusehapjes tot een compleet koud en warm buffet, een diner of een walking diner. The Novice kan dit ook voor u verzorgen of het nu gaat om een partij, receptie, jubileum, bedrijfsopening of andere feestelijkheden. Er wordt met u meegedacht, zowel voor het eten als het drinken. Uiteraard hoort hier ook de aankleding met huisgemaakte bloemstukken bij.

Groepen
Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 60 personen, terwijl in de bistro ruimte is voor ongeveer 50 personen. Recepties zijn mogelijk in de boerderij tot ongeveer 200 personen en er kunnen feestavonden georganiseerd worden voor ongeveer 125 tot 150 personen. 

Kinderen
Voor de kinderen staat er bij mooi weer een springkussen in de tuin en kunnen zij lekker spelen in onze tuin.

Faciliteiten
Wij hebben een WiFi-verbinding en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets ter beschikking.

Nunspeterweg 14, 8076 PD VIERHOUTEN, NL
Vind route
Maandag : 07:00 - 20:00 Dinsdag : 07:00 - 20:00 Woensdag : 07:00 - 20:00 Donderdag : 07:00 - 20:00 Vrijdag : 07:00 - 20:00 Zaterdag : 08:00 - 19:00
Lees meer Created with Sketch.