Veluvine, hét Culturele Centrum van Nunspeet

Veluvine is hét bruisende culturele centrum van Nunspeet en omgeving. Met onder ander een Theater en Filmhuis is Veluvine een ware verzamelplaats van culturele en maatschappelijke activiteiten. In Veluvine zijn doorlopend (gratis) kunstexposities te bezoeken. Tevens worden er diverse cursussen en workshops gegeven. Het theater-, film- en kunstprogramma is met zorg samengesteld, mede vanuit de ambitie de culturele betrokkenheid in Nunspeet en omgeving verder te stimuleren.

Daarnaast heeft Veluvine de zakelijke klant en het verenigingsleven veel te bieden. Het gebouw is multifunctioneel van opzet en heeft een scala aan ruimtes waar (sport)verenigingen, amateur kunstgroepen, instellingen en bedrijven gebruik van maken. Inclusief livestream mogelijkheden.

Ontmoeten, beleven, genieten, verbinden, inspireren. Bij Veluvine kan het allemaal. Het aanbod is zeer divers. In de zomer en in schoolvakanties kun je er regelmatig terecht voor extra activiteiten. Er is zelfs een klein buitentheater. Vanaf je vakantiewoning of camping op de fiets naar het theater? Het kan in Nunspeet, want het ligt aan de F.A. Molijnlaan, op een steenworp afstand van het centrum. Liever met de auto? Je parkeert onder of achter het pand, gratis.

Tip: Kijk voor alle voorstellingen en films bij Veluvine in onze agenda!

Lees meer Created with Sketch.