Winkelen in Nunspeet

In Nunspeet vind je een ruim aanbod om gezellig een dagje te komen winkelen. Kijk ook eens op de website van Nunspeet Onderneemt Samen.

De weekmarkt op donderdagochtend is een aanrader om te bezoeken, deze is te vinden op het Marktplein en in de Dorpsstraat. De markt duurt van 8.00 tot 13.00 uur.

Hieronder vind je handige praktische tips voor je bezoek aan Nunspeet, voor als je bijvoorbeeld wilt pinnen, het toilet wilt bezoeken of een watertappunt zoekt.

  • Parkeer je fiets buiten de winkelstraat in de daarvoor bestemde vakken en loop liefst rechts van de ‘houten balken’ op de grond.
  • Goed om te weten dat er een openbaar toilet is bij het gemeentehuis en op het NS-station. Ook in de HEMA is tegen betaling een toilet te bezoeken.
  • Er is een drinkwatertappunt op het Marktplein in Nunspeet én één bij de uitgang van het NS-Station
  • Pinautomaten vind je o.a. in de Albert Heijn, in de Bruna (ook storten), in de Primera (ook storten),en in Drogisterij De Brink in Elspeet
  • Bij winkelcentrum ’t Binnenhof aan de Colijnstraat is een pinautomaat die ook ’s avonds tot 23.00 uur en op zondag te gebruiken is
  • Daarnaast zijn er geldautomaten aan de Kapelweg 7b in Hulshorst, Nunspeterweg 1 in Vierhouten en Nachtegaalweg 2c in Elspeet

VVV Nunspeet is sinds 1 maart te vinden op de nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 23, in het pand van Toffe Winkeltjes, vlakbij het marktplein.

Meer uitgebreide centruminformatie is hier te vinden

Lees meer Created with Sketch.