Winkelen in Nunspeet

Wat fijn: alle winkels zijn weer open! De ondernemers van Nunspeet hebben het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Steun hen, profiteer van het geweldige aanbod en shop lokaal; het kan veilig!

Hier vind je handige praktische tips voor je bezoek aan Nunspeet voor als je wilt pinnen, het toilet bezoeken of een watertappunt zoekt. Ook hebben wij hier de richtlijnen voor bezoek op een rijtje gezet, zodat wij veilig en plezierig inkopen kunnen doen.

De weekmarkt op donderdagochtend is een aanrader om te bezoeken, deze is sinds mei 2020 wat meer verspreid en deels op andere locaties; meer uitleg en een kaart vind je op de website van de gemeente Nunspeet. De markt duurt van 8.00 tot 12.00 uur.

  • Parkeer je fiets buiten de winkelstraat in de daarvoor bestemde vakken en loop rechts van de ‘houten balken’ op de grond. Zo kan iedereen veilig en met voldoende afstand zijn bestemming bereiken.
  • Goed om te weten dat er een openbaar toilet is bij het gemeentehuis en op het NS-station. Ook in de HEMA is tegen betaling een toilet te bezoeken.
  • Er is een drinkwatertappunt op het Marktplein in Nunspeet én één bij de uitgang van het NS-Station
  • Pinautomaten vind je o.a. in de Albert Heijn, in de Bruna (ook storten), in de Primera (ook storten),en in Drogisterij De Brink in Elspeet
  • Bij winkelcentrum ’t Binnenhof aan de Colijnstraat is een pinautomaat die ook ’s avonds tot 23.00 uur en op zondag te gebruiken is
  • Daarnaast zijn er geldautomaten aan de Kapelweg 7b in Hulshorst, Nunspeterweg 1 in Vierhouten en Nachtegaalweg 2c in Elspeet

VVV Nunspeet is sinds 1 Maart te vinden op de nieuwe locatie aan de dorpsstraat 23 vlakbij de markt. ook zijn wij telefonisch of via de mail bereikbaar.

Lees meer Created with Sketch.