NB-caching Nunspeet Beweegt

NB-caching is een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon op zoek gaat naar de zogenoemde NB-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en ontdek wat deze plek nog meer te bieden heeft. Te land, ter zee of in het bos. Ze kunnen overal zitten!

Hoe werkt het?

1. Open via onderstaande link de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 15 Nunspeet Beweegt logo's.

2. Navigeer naar NB-cache.

3. Op elke NB-cache staat een QR-code. Scan de QR-code en ontdek wat deze locatie nog meer te bieden heeft.

4. Kan je het bordje echt niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de NB-cache. Dit doe je door op het Nunspeet Beweegt logo te klikken dat bij de locatie hoort.

Landkaart Nunspeet
Regio Landkaart

Spelregels:

- De bordjes hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan jezelf en aan andermans veiligheid. 

- Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de NB-cache. 

- De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.

- Houd de URL van de bordjes geheim, zodat iedereen zelf moet zoeken.

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Jij hebt nu op een leuke manier je eigen gemeente ontdekt! Maar je bent nog niet klaar, je kan ook verder van huis JOGG-caches zoeken! Met onderstaande knop kom je op een landkaart met alle JOGG-caches in de regio Noord-Veluwe. 

Oosteinderweg 19, 8072 ZN Nunspeet, NL
Get directions

Contact

https://www.nunspeetbeweegt.nl/nunspeet/kies-je-sport/content/id/983/nb-caching

Data
Van: 24-12-2021 00:00
Tot: 25-12-2023 00:00