Veluwse Fietsdagen

Kom gezellig fietsen door de mooiste dorpen op de Noord-Veluwe! Verken drie dagen lang één van de mooiste fietsgebieden van het land; start in Nunspeet, Elburg, Ermelo, Putten, Hulshorst en Elspeet voor een prachtige route met leuke extra's onderweg. Speciaal voor deze week werden er weer routes uitgestippeld waarbij je onderweg leuke kortingen, bijzondere afstapplekjes en de mooiste gebieden tegenkomt.

Deze Veluwse Fietsweek is een variant op de Veluwse Fietsdag, die al jaren plaatsvindt op de eerste dinsdag in augustus. Doordat er op meerdere plekken gestart kan worden is het eigenlijk heel logisch daar meerdere dagen voor uit te trekken; zo kunnen fietsliefhebbers alle mooie routes en plekjes beleven. Maar liefst 3 dagen de Veluwe verkennen vanaf verschillende locaties. Liever maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Om de leukste activiteiten te kunnen garanderen staan iedere dag een aantal startpunten 'in the picture'; dat zijn:

Dinsdag 3 augustus: VVV Ermelo en VVV Elburg
Woensdag 4 augustus: VVV Nunspeet, VVV Hulshorst en VVV Elspeet
Donderdag 5 augustus: VVV Putten

Het is uiteraard mogelijk om elke route op de andere dagen te starten, dan worden echter niet alle extra activiteiten aangeboden.

Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,75 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers op die dag langs de route organiseren. Ook worden deelnemers voorzien van een goodie-bag en kortingsbonnenboekje. Heb je op alle controleposten een stempel laten zetten? Dan is er na afloop voor iedereen een aandenken.

Doe gezellig mee aan de 'Veluwse Fietsdagen' en maak er wellicht een fietsvakantie van door ergens een leuke overnachtingsplek te boeken. Zo profiteer je optimaal van de leuke fietsmogelijkheden tijdens deze week!

Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdag nieuwe routes uitgezet. Deze routes zijn na afloop in het assortiment van de Veluwse VVV-winkels terug te vinden. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 09.00 uur. Het gratis aandenken kan tot 17.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

Stationsplein 1, 8071 CH NUNSPEET, NL
Get directions

Locatie

VVV Nunspeet

Contact

http://www.nunspeetuitdekunst.nl
0341 274747
Data
Van: 03-08-2021 00:00
Tot: 05-08-2021 00:00

Prijsinformatie

€3.75 (Inclusief goodie-bag, kortingsbonnenboekje en eventuele activiteiten onderweg)