Veluwse Fietsdagen

Kom gezellig fietsen door de mooiste dorpen op de Noord-Veluwe! Verken drie dagen lang één van de mooiste fietsgebieden van het land; start in Nunspeet, Elburg, Ermelo, Putten, Hulshorst en Elspeet voor een prachtige route met leuke extra's onderweg. Speciaal voor deze week zijn er prachtige routes uitgestippeld waarbij je onderweg leuke kortingen, bijzondere afstapplekjes en de mooiste gebieden tegenkomt. De routes in Nunspeet staan dit jaar in het teken van de 'Koninklijke Veluwe'.

Deze Veluwse Fietsdagen zijn een uitbreiding van de Veluwse Fietsdag, die al jaren plaatsvindt op de eerste dinsdag in augustus. Omdat er op meerdere plekken gestart kan worden is het eigenlijk heel logisch daar meerdere dagen voor uit te trekken; zo kunnen fietsliefhebbers alle mooie routes en plekjes beleven. Maar liefst 3 dagen de Veluwe verkennen vanaf verschillende locaties. Liever maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Activiteiten langs de routes

Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,95 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers langs de route organiseren. Bij de start ontvang je wat lekkers of een goodie-bag en een kortingsbonnenboekje.

Doe gezellig mee aan de 'Veluwse Fietsdagen' en maak er wellicht een fietsvakantie van door ergens een leuke overnachtingsplek te boeken. Zo profiteer je optimaal van de leuke fietsmogelijkheden tijdens deze week!

Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdagen nieuwe routes uitgezet. Deze routes zijn na afloop in het assortiment van de Veluwse VVV-winkels terug te vinden. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 09.00 uur.

Dorpsstraat 23, 8071 BW NUNSPEET, NL
Get directions

Locatie

VVV Nunspeet

Contact

http://www.nunspeetuitdekunst.nl
0341 274747
Data
Van: 02-08-2022 00:00
Tot: 04-08-2022 00:00

Prijsinformatie

€3.95 (Inclusief goodie-bag, kortingsbonnenboekje en eventuele activiteiten onderweg)