Voorjaarsmarkt Nunspeet

Kom op zaterdag 30 maart gezellig naar Nunspeet en geniet met vrienden en familie van de Voorjaarsmarkt.

Je kunt op deze markt heerlijk shoppen in lentestemming. De lente staat voor de deur; op de voorjaarsmarkt vind je veel inspiratie voor dit heerlijke seizoen, denk aan nieuwe mode en spullen voor je huis en tuin. Het is tijd om alles weer op te knappen en lekker aan de slag te gaan! De bloembollen worden aangeschaft om alles weer van kleur te voor zien. Tientallen kramen helpen je thuis de boel weer op te frissen.

Volop vertier en leuk aanbod
Zaterdag 30 maart kun je gezellig komen shoppen tijdens de voorjaarsmarkt in het centrum van Nunspeet. Verspreid over het centrum tref je verschillende marktkramen met uniek aanbod aan. Kom kijken hoe de tollenmaker zijn oude ambacht uitvoert en geniet van wat er nog meer te zien en te doen is. Nu de dagen weer lengen en de eerste bloemen weer tevoorschijn komen krijgen veel mensen zin hun huis of tuin eens te voorzien van een nieuwe frisse look. Ook krijgen we met z’n allen zin om de nieuwe outfit aan te schaffen. Er zal van alles te vinden zijn op deze voorjaarsmarkt, maar natuurlijk ook bij de lokale winkeliers, waar de nieuwe collecties inmiddels in de winkels hangen. Ook voor kinderen is er van alles te doen. 
Met een heerlijke kop koffie of lunch tussen door is de voorjaarsmarkt natuurlijk ook gewoon een heerlijk uitstapje. 
De organisatie, Nunspeet Onderneemt Samen en Nunspeet uit de Kunst, hebben er zin in, evenals de markthandelaren. Zien we jou ook? Je bent welkom van 10.00 tot 17.00 uur!

Wil je deelnemen aan deze markt? Schrijf je dan hier in.

Markt , 8071 GJ NUNSPEET, NL
Get directions