Zomermarkt Elspeet

Op woensdag 14 augustus is er een gezellige Zomermarkt in het Veluwse dorp Elspeet, met aantrekkelijke koopjes, muziek, een leuke kinderkleedjesmarkt en enkele kleine attracties.

De zomermarkt vindt plaats op de Staverdenseweg midden in het dorp. De zomermarkt begint om 14.00 uur en gaat door tot 21.00. Naast kramen en standplaatsen zal er voor ander vertier worden gezorgd, zoals een grote sjoelbak en een springkussen voor de kinderen. Voor een gezellige sfeer is er muzikale begeleiding door Duo Remix.
De Staverdenseweg is deze dag afgesloten tussen de Nunspeterweg en de Gerrit Mouwweg. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. 

Kinderkleedjesmarkt
Net als tijdens eerdere edities van de Zomermarkt is er een kleedjesmarkt aanwezig, waar kinderen leuk een zakcentje bij kunnen verdienen. Wil jij deelnemen aan de kleedjesmarkt? Ga dan naar VVV Elspeet om je in te schrijven! Deelname aan de kleedjesmarkt kost € 5,00; dit betaal je bij inschrijven. De plekken zijn ongeveer 2 x 2 meter. Je kunt je nu al inschrijven; dit kan tot 31 juli maar... vol is vol.

Deelnemen aan de markt?
Wil je een kraam of grondplek reserveren op de braderie? Dat kan via deze pagina!

De organisatie is in handen van Nunspeet uit de kunst samen met de Ondernemersvereniging Elspeet. 
Neem voor vragen contact op met evenementen@nunspeetuitdekunst.nl

Staverdenseweg , 8075 AR ELSPEET, NL
Get directions

Contact

https://nunspeetuitdekunst.nl/contact/inschrijvenzomermarktelspeet/
0341 274 747
Data
Op: 14-08-2024

Prijsinformatie

Gratis entree