Bakker Piet

Kom Elspeets genieten in de sfeervolle lunchroom van de prachtige bakkerij. Geniet bij de Keuken van Piet van belegd broodjes, tosti’s en flammkuchen tot biefstuk en poké bowl.

Of je nu particuliere klant bent of een horecaondernemer, je vindt bij Bakker Piet de allerlekkerste producten – brood, taart, koeken, cake en chocolade – met natuurlijke grondstoffen. Volgens traditioneel recept bereid en voor eerlijke prijzen verkocht.

Wie zijn gasten alleen het beste voor wil zetten, kiest voor ambachtelijk gebakken brood van Bakker Piet. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het brood en banket zelf, maar ook om de zakelijke, betrouwbare manier van werken. Met nauwkeurig aangehouden, vaste levertijden, aardige mensen (in de bakkerij én op de bestelwagens) en natuurlijk de eerlijke prijzen. Door nauw samen te werken met specialisten in horeca en catering blijven ze steeds voldoen aan de actuele smaak van de markt.

De originele Bakker Piet van der Horst en zijn echtgenote Riek begonnen in 1938 een bakkerij in Elspeet.​​​​​​​ Van Opa Piet naar Bakker Piet, de geschiedenis van een familiebedrijf in lekker en gezond.

Op 9 septemeber 2023 is de opening bij Bakker Piet van de 3 nieuwe banen van tennisvereniging Elspeet. De officiele opening is om 11.00 door Mark van de Bunte.

Uddelerweg 4, 8075 CJ Elspeet, NL
Vind route
Zondag : 16:00 - 22:00 Woensdag : 16:00 - 22:00 Donderdag : 16:00 - 22:00 Vrijdag : 16:00 - 22:00 Zaterdag : 16:00 - 22:00
Lees meer Created with Sketch.