Boshut Vierhouten

De Boshut is een nieuw gebouwde vakantiewoning op een prachtige plek in de bossen van Vierhouten met uniek uitzicht over een open stuk in het bos. Tot 2012 stond op deze zelfde plek de oude eenvoudige houten Boshut met alleen een houtkachel als verwarming. De prachtige plek met het uitzicht is gebleven. De eenvoudige woning is vervangen door een eigentijdse woning voor maximaal 8 personen waarbij veel aandacht is besteed aan in de natuur passende architectuur en natuurlijk het wooncomfort. 

Het terrein waarop De Boshut staat, is een groot bosperceel. Naast de rust en ruimte van de woning en de omringende natuur is er ook in de omgeving veel te doen. Op ca. 150 meter afstand ligt de toegang tot het Vierhouter bos. De Elspeetsche heide ligt op 250 meter afstand. Zo zijn er voor de echte natuurliefhebber nog talrijke andere mogelijkheden in de omgeving om van de natuur te genieten. Daarnaast heeft de omgeving ook op andere gebieden veel te bieden. Enkele voorbeelden hiervan: het grote aantal restaurants van het culinaire dorp Vierhouten, het uitgestrekte natuurpark de Hoge Veluwe met het altijd prachtige Kroller Muller museum. Daarnaast ook de ontspanning van verschillende grote sauna’s, 1 in Putten en ook 1 in het nabij gelegen Emst! Voor de jeugd is er Walibi (half uurtje rijden), Juliana Toren in Apeldoorn en het Dolfinarium in Harderwijk.

Bewoners van De Boshut kunnen in de zomer tevens vrij gebruik maken van het op 100 meter verder gelegen privé natuurzwembad (24 x 12 meter) dat ooit behoorde tot een nabijgelegen landhuis. Nu maken in het totaal drie in de omgeving van het zwembad gelegen vakantiewoningen gebruik van dit zwembad.

Elspeterbosweg nabij 123, 8076 RB VIERHOUTEN, NL
Vind route
Reserveer hier je verblijf
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.