EuroParcs Bad Hoophuizen

Bad Hoophuizen is een uniek recreatiepark direct gelegen aan het prachtige Veluwemeer. Het plaatsje Hulshorst huisvest dit bijzondere park en ligt tussen de bekende steden Nunspeet en Harderwijk. Naast de aantrekkingskracht van dit park door zijn ligging aan het Veluwemeer, heeft DroomPark Bad Hoophuizen ook erg veel te bieden op cultureel gebied. Leuke bezienswaardigheden zijn onder anderen de Oudheidkamer in Nunspeet over de geschiedenis van de omgeving, de 125 jaar oude Korenmolen “De Duif” en de prachtige eeuwenoude kastelen in de omgeving. Ook Harderwijk is zeker een bezoek waard. De stad heeft een gezellige binnenstad vol historie, sfeervolle pleinen, terrassen en voortreffelijke restaurants. Voor de liefhebbers van attractieparken ben je ook op de juiste locatie. Het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World in Biddinghuizen bevinden zich om de hoek! De omgeving DroomPark Bad Hoophuizen biedt alles voor een gezellig dagje weg met het hele gezin of even lekker met z’n tweetjes.
 
De Veluwe, het thuis voor DroomPark Bad Hoophuizen, behoort tot één van Nederlands meest uitgestrekte natuurgebieden. Hierin ligt ook het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Je kunt hier prachtige wilde dieren treffen in hun natuurlijke leefomgeving, zoals edelherten, reeën, wilde zwijnen en moeflons. Het park is onder andere bekend om de zeldzame dier- en plantsoorten, die thuishoren in het heide- en stuifzandlandschap. Het afwisselende landschap maakt elke bezoek tot een nieuwe bijzondere beleving.
 
Watersport- en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij DroomPark Bad Hoophuizen met zijn bijzonder unieke ligging aan het Veluwemeer. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor jong en oud. U kunt hier zwemmen, varen, (catamaran)zeilen, windsurfen en kanoën, om er maar een paar te noemen. DroomPark Bad Hoophuizen beschikt over een eigen surfschool, waar iedereen op zijn eigen tempo het surfen kan leren. Daarnaast biedt de omgeving natuurlijk ook tal van prachtige wandel- en fietsroutes. Je kunt hier wandelen, skeeleren, mountainbiken, wielrennen of ga je eens voor een geheel nieuwe ervaring en ontdek de omgeving op een Elektrische Trikke.

Varelseweg 211, 8077 RB HULSHORST, NL
Vind route
Dinsdag : 09:00 - 17:30 Woensdag : 09:00 - 17:30 Donderdag : 09:00 - 17:30 Vrijdag : 09:00 - 17:30 Zaterdag : 09:00 - 17:00
Lees meer Created with Sketch.