Frida’s Thee & Pannenkoekentuin

Frida’s Thee- & pannenkoekentuin is gelegen aan de Oude Zeeweg 21 in Nunspeet Dit is gelegen aan de rand van het centrum, maar ook kunt u genieten van de rust in het buitengebied. Frida’s Thee- & pannenkoekentuin is gelegen op ongeveer 500 mtr vanaf knooppunt 82.

Frida’s Thee- & pannenkoekentuin heeft een prachtige tuin met boomgaard waar u met mooi weer van kunt genieten. Is het te warm of te koud om buiten te zitten dan kunt u bij ons op de veranda genieten van het uitzicht op de tuin en boerderij.
Onze theetuin is ontstaan bij camping Kostverloren. Wij bieden u een prachtige plek waar u als gast heerlijk van kunt genieten. U heeft uitzicht op de tuin met boomgaard waar de kippetjes lekker scharrelen, daarachter ziet u het prachtige plaatje van een goed onderhouden oud Veluwse boerderij uit 1887.
Wij hebben een kleine kaart met keuze uit een heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoek, tosti of uitsmijter. Wij bereiden dit ter plaatse zodat alles vers is. Ook gezellig om te doen met de kinderen of uitje met familie of vereniging.

Het is natuurlijk mogelijk uw auto bij ons te parkeren en van daaruit te gaan fietsen of wandelen en bij ons te beginnen met wat lekkers en bij terugkomst nog uit te rusten met een lekker hapje en drankje. Wij zijn open van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur en op maandag op afspraak. Is het mooi weer en ben ik thuis doen we de deuren open en bent u welkom.Wilt u met een grotere groep komen vinden wij het prettig dat u dat van te voren even doorgeeft zodat wij rekening mee kunnen houden.

Oude Zeeweg 21, 8071 TM NUNSPEET, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.