Geniet van Fietsen bij Van Rumpt

Onder de groene bomen van het Zwolsewegje in Nunspeet vindt u Geniet van Fietsen. In deze ruim opgezette fietsenwinkel met werkplaats wordt u hartelijk ontvangen. Voor een nieuwe fiets of e-bike, een vervangend onderdeel, accessoires of de aanschaf van het eerste kinderfietsje, u heeft de keus uit verschillende kwaliteitsmerken en krijgt goed advies. 
Outlet, stadsfietsen en tweedehands fietsen vindt u op de eerste verdieping, want uiteraard kunt u uw oude fiets inruilen. Als fervent fietser is het leuk om af en toe te wisselen van fietstas, mand of andere accessoires. In de winkel en in de webshop heeft Geniet van Fietsen een uitgebreid assortiment van alles voor op- en aan de fiets.
Reparatie & Service
Wilt u uw fiets aanbieden voor een beurt of reparatie? Of heeft u een nieuwe fiets gekocht? Met de bus wordt uw fiets in Nunspeet opgehaald of aan huis afgeleverd. U krijgt een SMS als de fiets klaar is. Is het een kleine reparatie of heeft u een lekke band? Dan kunt u gebruik maken van de Quickservice: terwijl uw fiets wordt gemaakt heeft u tijd om van een kopje koffie of thee te genieten.
Zwolsewegje 80, 8071 RZ NUNSPEET, Nederland
Vind route
Dinsdag : 08:30 - 18:00 Woensdag : 08:30 - 18:00 Donderdag : 08:30 - 18:00 Vrijdag : 08:30 - 20:00 Zaterdag : 08:30 - 16:00
Lees meer Created with Sketch.