Geniet van Fietsen bij Van Rumpt

Onder de groene bomen van het Zwolsewegje in Nunspeet vindt je Geniet van Fietsen. In deze ruim opgezette fietsenwinkel met werkplaats wordt je hartelijk ontvangen. Voor een nieuwe fiets of e-bike, een vervangend onderdeel, accessoires of de aanschaf van het eerste kinderfietsje, je hebt de keus uit verschillende kwaliteitsmerken en krijgt goed advies. 
Outlet, stadsfietsen en tweedehands fietsen vindt je op de eerste verdieping, want uiteraard kunt je jouw oude fiets inruilen. Als fervent fietser is het leuk om af en toe te wisselen van fietstas, mand of andere accessoires. In de winkel en in de webshop heeft Geniet van Fietsen een uitgebreid assortiment van alles voor op- en aan de fiets.

Reparatie & Service

Wil je jouw fiets aanbieden voor een beurt of reparatie? Of heb je een nieuwe fiets gekocht? Met de bus wordt je fiets in Nunspeet opgehaald of aan huis afgeleverd. Je krijgt een SMS als de fiets klaar is. Is het een kleine reparatie of heb je een lekke band? Dan kan je gebruik maken van de Quickservice: terwijl je fiets wordt gemaakt heb je tijd om van een kopje koffie of thee te genieten.

Zwolsewegje 80, 8071 RZ NUNSPEET, NL
Vind route
Dinsdag : 09:00 - 18:00 Woensdag : 09:00 - 18:00 Donderdag : 09:00 - 18:00 Vrijdag : 09:00 - 21:00 Zaterdag : 09:00 - 17:00
Lees meer Created with Sketch.