Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij de ligging in dit unieke natuurschoon op een oud landgoed, bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van de sfeervolle 27-holes bosbaan. Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken ze je golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. Er kunnen drie verschillende 18-holes luscombinaties gespeeld worden. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat de baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.   

Zakelijk

Voor de zakelijke golfer die niet van stil zitten houdt, heeft Golfbaan Het Rijk van Nunspeet een eigen businessclub. Een leuke club van actieve ondernemers die business graag met pleasure combineren. De ontspannen sfeer, het complete aanbod en de schitterende ligging op een oud landgoed in een bosrijk gebied maakt Het Rijk van Nunspeet de ideale locatie voor ieder type golfdag. Zowel onze golfbaan als onze faciliteiten behoren tot de mooiste van het land en het sportieve aanbod is veelzijdig. Alles is mogelijk! Van een wedstrijd voor ervaren golfers tot een golfclinic voor beginners, en van een gezellige golfronde voor uw familie tot een compleet verzorgde bedrijfsgolfdag.  De ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat voor jouw vergadering, brainstormsessie of teambuildingbijeenkomst.  

Restaurant 

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Het gezellige clubhuis is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet je op het terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In het restaurant kun je terecht voor zowel lunch als diner.

Lees meer Created with Sketch.