Happen & Trappen ‘Viva Veluwe’

Met deze Happen & Trappen route geniet je tijdens een route van 61 kilometer van 5 gangen. Je fietst van Nunspeet naar Elburg en gaat vervolgens via ’t Loo naar Wissel bij Epe; een zeer afwisselende route. Je zult vele mooie herinneringen opdoen!

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij De Hoeve van Nunspeet
  • Voorgerecht bij Restaurant ’t Boothuis aan de haven in Elburg
  • Soep bij Landal Landgoed ’t Loo
  • Hoofdgerecht bij Veluws Eethuis Wissel
  • Nagerecht bij Beregoed in Nunspeet

Tevens ontvang je een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke je aan het einde van de dag weer inlevert).

Arrangementprijs: € 42,95 p.p.

Inspirerend, landelijk, waterrijk en groen
De dag begint en eindigt in natuurrijk Nunspeet, vlakbij het Veluwemeer en het Veluwemassief. Nunspeet trekt jaarlijks vele mensen die dankbaar gebruik maken van de wandel- en fietsroutes die in de omgeving zijn uitgezet. Nunspeet is een echt schildersdorp, waar sinds eind 19e eeuw verschillende kunstenaars actief zijn geweest. Het rauwe boerenleven op de arme zandgronden vormde een dankbare inspiratiebron voor schilders als Jan Mankes, Ben Viegers en later Jaap Hiddink. Je ziet vele voorbeelden in het Noord-Veluws Museum. Bij Bezoekerscentrum Nunspeet sta je oog in oog met Veluws wild.
Vanaf Nunspeet fiets je naar het hanzestadje Elburg; een historische parel. Vanaf Elburg gaat de route naar ’t Loo, waar je op een fantastische plek van de volgende gang geniet. Door de Veluwse bossen fiets je vervolgens naar Wissel bij Epe. Dit gebied is één bonte verzameling natuurschoon die blijft verrassen. Dat blijft de hele route zo. Neem uw camera vooral mee om herinneringen vast te leggen gedurende de dag.

Wil je deze route gaan doen? Hier vind je meer informatie en kun je reserveren!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.