Houtsculptuur bankje Bijenstal

Aan de Tongerenseweg (bij de bijenstal) staat een prachtig bankje, dat verwijst naar de bijenhouderij en het Verscholen Dorp. Het dient tevens als wegwijzer, want de bank geeft ook aan welke kant men op moet voor het Verscholen Dorp. Ga heerlijk kan zitten en geniet van de mooie omgeving.
De Dorpsgemeenschap Vierhouten heeft de afgelopen jaren prachtige banken en schitterende houten dierenbeelden laten plaatsen rond de invalswegen van het dorp, bij de restaurants en hotels die deelnemen aan het ‘Rondje Vierhouten’. Dit om het dorpsaanzicht nog mooier te maken. De houten beelden in Vierhouten zijn zo gekozen, dat je de dieren hier ook daadwerkelijk kunt tegenkomen. En dat hoeft niet in het bos te zijn, maar dat kan natuurlijk ook in het weiland.

Dus niet alleen het wild zwijn of edelhert maar juist ook dat schattige brutale roodborstje of die imposante schotse hooglander en het zeldzame vliegende hert. Een diversiteit aan dieren,

doordat ieder bedrijf zelf een keus heeft gemaakt welk dier die bij zijn bedrijf wil laten zien. De beelden zijn allemaal door Sander Boom, woodcarver en ijscarver.

Tongerenseweg , 8076 PV VIERHOUTEN, NL
Vind route
Website sportbedrijf De Wiltsangh
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Maandag : 19:00 - 21:30 Dinsdag : 13:00 - 16:00 Woensdag : 13:00 - 21:00 Vrijdag : 13:00 - 21:00 Donderdag : 13:00 - 16:00 Zaterdag : 11:00 - 16:00
Lees meer Created with Sketch.