Indoor speeltuin ‘De Speelpiraat’

Indoorspeeltuin ‘De Speelpiraat’ op Camping De Scheepsbel is voor iedereen tot 12 jaar geopend! In het land vol avontuur ontdek je al klimmend en klauterend het piratenland. Klim door de touwen, kruip door de tunnels en met de super gave glijbaan glij je naar de onderwaterwereld! Gaaf toch? En je broertje of zusje tot 4 jaar kan lekker gratis mee spelen in de softplayhoek.

Ook papa en mama niet getreurd! Uniek aan de indoorspeeltuin is een glaswand tussen het speelgedeelte voor de kids en het zitgedeelte voor de ouders. Dat betekent dat papa en mama toezicht kunnen houden zonder geluidsoverlast van de spelende kinderen! Trek gekregen van al dat spelen? Dan kun je lekker smullen van een kindermenu of een ijsje. De Speelpiraat is elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur geopend. Tijdens schoolvakanties van regio midden zijn wij 7 dagen per week geopend!

Tarief: € 3,50 per kind

Nieuwsgierig geworden? Bel naar 0525-661422 of stuur een e-mail naar info@etenbijdeserre.nl. Wij horen graag van u!

Indoorspeeltuin ‘De Speelpiraat’ vind je op Camping De Scheepsbel, Klaterweg 9 in Doornspijk. Je parkeert je auto op de camping bij de indoorspeeltuin.Vraag binnen bij de receptie of zij de slagboom even open willen doen.

Lees meer Created with Sketch.