PRIMA Restaurant

Restaurant PRIMA uit Nunspeet stelt al haar gerechten met de grootste zorg samen uit eerlijke, verse en lokale producten. Bij PRIMA hanteren ze het uitgangspunt: weet wat je eet. Gerechten zijn daarom herkenbaar en basic. Zij betrekken de producten o.a. bij;

– Beukens Visspecialist uit Nunspeet
– 5-sterren Slagerij uit Elspeet
– Korenmolen De Maagd uit Hulshorst
– Bakkerij van Dongen uit Nunspeet
– Dijkgraaf en Reijnders uit Apeldoorn
– De wijntherapeut uit Ermelo

Omdat elk seizoen op haar eigen manier bijzonder is kiezen zij ervoor om de kaart mee te veranderen met de seizoenen. Asperges in de lente en in de herfst mag wild niet op de kaart ontbreken.

Tapas voor bij de borrel
Tapas ( of in het Italiaans antipasti) is een aperitiefhapje dat traditioneel voor het avondmaal geserveerd wordt. Een antipasti wordt door een gemiddelde Italiaan vaak geserveerd als een plakje serranoham of prosciutto, maar ook een paar plakjes mozzarella of een handjevol amandelen of olijven. Antipasti kunnen worden geserveerd als simpel voorgerecht maar ook als een hapje voor tussendoor of bij een goed glas wijn.

Onze Italiaanse tapas worden bereid uit verse, seizoensgebonden streekproducten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze Loungekaart en reserveer vandaag nog.

Dorpsstraat 8, 8071 BZ NUNSPEET, NL
Vind route
Lees meer Created with Sketch.