Rookoven.com

Rookoven.com is de specialist in het roken en barbecueën door jarenlange ervaring en is continue op zoek naar de nieuwste gadgets en innovaties op culinair gebied. Sinds eind 2017 bestaat het nieuwe Rook & Barbecue Experience Center aan de Nijverheidsweg 4 te Nunspeet, gevestigd in een oude meelfabriek uit 1953. In dit Experience Center van ruim 1600 m² is een grote showroom gevestigd, maar ook een inpandige workshopruimte, bargedeelte en proeflokaal voor Live Cooking Arrangementen, Feesten, Vergaderingen en Borrels zijn mogelijk, zowel privé als zakelijk. 
Elke zaterdag zijn er demonstraties roken en/of barbecueën. Bij deze demonstraties kun je al je vragen stellen en heerlijke stukken vlees en vis proeven.
Roken en Barbecueën doe je heel het jaar door. In de zomer lekker gekleed op het mooie weer, biertje erbij, rookoven of barbecue op temperatuur en grillen maar! In de avonden een lekker vuurtje door middel van een vuurschaal en gezellig napraten over de smakelijke gerechten die zijn bereid. In de winter met een heerlijke beker warme glühwein of chocomel in de hand de vuurschaal of het kampvuur opstoken. Zomer of winter, weer of geen weer; een heerlijk stuk vlees of verse vis van de barbecue of uit de rookoven gaat er altijd wel in! Je kunt zelf heerlijk avonturieren in eigen tuin!
Om de verschillende rookovens en barbecues te demonstreren worden er elke week andere producten en gerechten gemaakt, ook om te proeven. Je kunt hierbij denken aan broodjes hamburger, kippenvleugels, buikspek, spareribs, zalm, forel of baked beans, maar er zullen regelmatig ook andere heerlijke gerechten voor je klaar staan.
In de agenda vind je de leuke evenementen die Rookoven.com organiseert, zoals workshops ‘Beleef en proef de Veluwe’. De jaarlijkse Wilddag, Smokey Easter en Smokey Christmas zijn grootse en inmiddels befaamde jaarlijkse evenementen.

Lees meer Created with Sketch.