Sport-en recreatiecentrum de Brake

sport-en recreatiecentrum de Brake

Sta jij ook te trappelen om weer het water in te duiken? Gelukkig mogen de zwembaden weer open. Maar wel in fases, dus niet voor iedereen, en volgens nieuwe regels. Vanaf maandag 18 mei is zwembad De Brake open voor banenzwemmen, dameszwemmen, zwemles A, B en C zwemvaardigheid en diverse aquasporten. Lees op de website over de stappen die het zwembad neemt en de regels voor bezoekers.

Sportcafé De Brake: Vanaf 18 mei is het sportcafé van De Brake tijdens het leszwemmen geopend voor afhalen van warme en/of koude dranken en verpakt ijs en snacks. Vanaf dinsdag 2 juni zijn we open voor maximaal 30 personen in het sportcafé.  
Bowlingcentrum en horeca De Brake: Het bowlingcentrum en partyzaal van De Brake is helaas nog niet vrijgegeven om open te gaan. Zodra dit mogelijk is zullen we dit via de website en social media communiceren.

Ook onze binnensportaccommodaties blijven vooralsnog gesloten voor gebruik door verenigingen of incidenteel verhuur.

Plezier voor jong en oud in sport- en recreatiecentrum “de Brake”. 

Een subtropisch zwembad met drie glijbanen, een Turks stoombad, jet streams, een waterkreek en hot whirlpool kruidenbaden. Ook is er en 25-meter bad met duikplank en de mogelijkheid om op de beschikbare tijden heerlijk banen te zwemmen. Er zijn vele activiteiten aan o.a. 50+ fit, Meer Bewegen Voor Ouderen, Aqua/Damesfit, Therapiezwemmen en Baby- en peuterzwemmen. Voor zwemlessen (kinderen, tieners en volwassenen) bent u hier aan het goede adres! En wilt u even heerlijk ontspannen? Er zijn 3 zonnebanken met een aparte doucheruimte.
Op woensdagmiddag zijn er spelletjes zoals loopbrugrace, estafette, glijbanenrace, of bommetje.
Regelmatig is er ook discozwemmen; een zeer gezellig uitje voor kids van 9 t/m 13 jaar. Wilt u als vereniging of particulier één van onze sporthallen huren of wilt u de verschillende mogelijkheden horen om een zwemfeestje te houden? Informeer naar de mogelijkheden! U bent van harte welkom in sport- en recreatiecentrum De Brake!

Oosteinderweg 19, 8072 ZN NUNSPEET, Nederland
Vind route
Zondag : 10:00 - 16:00 Maandag : 19:00 - 21:30 Dinsdag : 13:00 - 16:00 Woensdag : 13:00 - 21:00 Donderdag : 13:00 - 16:00 Vrijdag : 13:00 - 21:00 Zaterdag : 11:00 - 16:00