Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Het park voorziet in een recreatieruimte, kinderspeelplaats, tafeltennistafel, jeu de boulebaan, XL dam- en schaakbord, een volleybalveld, kano- en bootverhuur. In diverse schoolvakanties zorgt een recreatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. En voor het hele gezin is er tijdens de avonden van alles te beleven, van volleybaltoernooi tot fietspuzzeltocht, van spelavond tot wildspeurtocht. Fietsers komen ruimschoots aan hun trekken. Zij hebben routes beschikbaar in diverse lengtes die direct vanaf het park beginnen. Zij houden zich graag aan de zondagsrust, op deze dag organiseren zij geen activiteiten en is de receptie gesloten.

Het park voorziet in diverse soorten woningen, tot maximaal 8 personen per huis. De stenen notariswoningen zijn van alle gemakken voorzien en ingericht op grote gezinnen. Per woning zijn 2 volwaardige badkamers ter beschikking, een oven/magnetron, vaatwasser, wasmachine en luxe inrichting zijn standaard. De chalets zijn eveneens van alle comfort voorzien, een aantal grenst aan een fraaie waterpartij in het midden van het park. Uiteraard beschikt iedere woning over een eigen tuin met meubilair. Zij verhuren de woningen per week, midweek of weekend. En op aanvraag is zelfs huur per nacht mogelijk.

Vanaf maart 2016 doet Familiehuis Nunspeet zijn naam eer aan, zij kunnen je dan een prachtige 20-persoons accommodatie aanbieden.

Het bijzondere van onze 20-persoons accommodatie is dat de privacy voldoende gewaarborgd is omdat het geheel uit 3 aparte accommodaties bestaat. Voor het gezellig samenzijn is er een gemeenschappelijke ruimte met buitenkeuken, barbecue, loungegedeelte en eetgelegenheid. In totaal zijn er 10 slaapkamers, 4 toiletten, 3 badkamers, een eigen wasmachine en voldoende parkeergelegenheid. De 20-persoons accommodatie is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet, het thuisgevoel op vakantie.

Randmeerweg 14, 8071 SH NUNSPEET, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.