Vakantiewoning ‘Op Hoeve Klaphek’

Vanaf vrijdag 29 april 2016 kunt u vakantie vieren ‘Op Hoeve Klaphek’ Het is mogelijk te boeken voor max. 6 of max. 10 personen. Bij het boeken van max. 10 personen beschikt u over 2 luxe badkamers, 2 separaat toilet en 2 woonkamers en aparte woonkeuken.’Op Hoeve Klaphek’ beschikt over een groot omheind terras. Ideaal voor kleine kinderen en bezoekers met een hond.
‘Op Hoeve Klaphek’ is gevestigd op landgoed Hoeve Klaphek in de landelijke omgeving van het plaatsje Doornspijk. Doornspijk ligt centraal midden op de Veluwe tussen het havenstadje Elburg en Nunspeet in.
Paardenliefhebbers die graag de omgeving met eigen paard willen verkennen zijn van harte welkom. Paarden stalling en weidegang is aanwezig. Voor meer informatie zie hiervoor de link op vakantie met uw paard. ‘Op hoeve Klaphek’ kijkt uit over het weiland waar uw paard heerlijk mag grazen. Wat is er nu mooier dan na het maken van een heerlijke tocht per paard achteraf op het terras na te genieten en uitzicht te hebben op de paardenstal en weiland waar uw paard heerlijk loopt te grazen.
Uiteraard is uw viervoeter bij ons van harte welkom. Aantal honden is in overleg afhankelijk van grote en ras. 

Mezenbergerweg 18d, 8071 TG NUNSPEET, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.