Veluvine Cultureel Centrum Nunspeet

Veluvine stapje voor stapje weer open! De bibliotheek Noordwest Veluwe gaat vanaf 18 mei met de Afhaalbieb en vanaf 1 juni start Veluvine met VIP-Filmhuis. Ook zijn we in overleg met de andere organisaties binnen Veluvine. We houden jullie hiervan op de hoogte! Klik hier voor meer informatie. Veluvine Cultuur biedt diverse theatervoorstellingen en films. Er zijn wisselende exposities. Tevens worden er in de Veluvine diverse cursussen en workshops gegeven en is de Bibliotheek van Nunspeet hier gevestigd. Daarnaast heeft Veluvine de zakelijke klant veel te bieden. Het gebouw is multifunctioneel van opzet en heeft een scala aan ruimtes waar (sport)verenigingen, instellingen en bedrijven gebruik van maken.
Veluvine heeft ook een nieuwe kleine theaterzaal. Sinds kort is het mogelijk om de grote Rabozaal (420 personen) te halveren naar een kleinere zaal voor 216 personen. Dit gebeurt door een speciaal gordijn. De zaal kan hiermee kleiner en intiemer worden gemaakt. Ook verbetert de akoestiek hierdoor. De aanschaf van het gordijn werd mede mogelijk gemaakt door een gift van het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet. 
Alle moderne faciliteiten om uw activiteiten te ondersteunen zijn in huis. Desgewenst kunnen wij uw bijeenkomst ook combineren met een prachtige voorstelling.
En zeker niet onbelangrijk: iedere bijeenkomst kunt u compleet maken met een hapje en een drankje. De catering is bij ons in professionele handen.
Dienstverlenend, flexibel en marktgericht. Uiteraard zijn specifieke wensen altijd bespreekbaar. Ons enthousiast en gastvrij team staat garant voor een onvergetelijke en vlekkeloze dag.
Dus bent u op zoek naar een unieke en betaalbare locatie, neem dan vrijblijvende contact op!